ΤΙΕΔΑ: Η περσινή ακυρωθείσα συναυλία της Τσαμπά θα γίνει…με άλλους καλλιτέχνες

Θα θυμάστε την περσινή συναυλία της ΤΙΕΔΑ με τη Γωγώ Τσαμπά, «για την ενίσχυση των πυρόπληκτων», η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου, ωστόσο μετά την κατακραυγή, λόγω του κλίματος που επικρατούσε στην περιοχή μετά τη μεγάλη φωτιά, ακυρώθηκε με επίσημη δικαιολογία την ένδειξη πένθους για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας…Η ΤΙΕΔΑ τότε είχε αναφέρει πως από το συνολικό κόστος των 15.500 ευρώ τελικώς κατέβαλε προς την διοργανώτρια εταιρεία το μισό ποσό, όπως ορίζει η συμφωνία σε περίπτωση ματαίωσης της εκδήλωσης, με την καλλιτέχνιδα να δηλώνει ότι δεν έλαβε ούτε 1 ευρώ αφού έτσι κι αλλιώς είχε σκοπό να τραγουδήσει αφιλοκερδώς… Το θέμα ξεχάστηκε γρήγορα ωστόσο σήμερα επανέρχεται αφού όπως προκύπτει από έγγραφο της ΤΙΕΔΑ, η περσινή συναυλία,  θα γίνει φέτος, αλλά όχι με τη Γωγώ Τσαμπά…

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, «λόγω της υπαναχωρήσεως μας κατά τους όρους του ανωτέρω ιδ. Συμφωνητικού καταβλήθηκε εκ μέρους μας και έναντι του συμφωνηθέντος ποσού της συνολικής αμοιβής των 15.500 ευρώ, το ήμισυ της συνολικώς συμφωνηθείσης αμοιβής ήτοι το ποσό των 7.750 €. Ήδη έχουμε έλθει σε συνεννόηση και συμφωνία με την διοργανώτρια εταιρία προκειμένου να λυθεί το ως άνω ιδιωτικό συμφωνητικό αζημίως, να επιστραφεί η δοθείσα προκαταβολή και να συναφθεί νέα συμφωνία για την διοργάνωση νέας συναυλίας με άλλους καλλιτέχνες και συγκεκριμένα με τους κ. Μανώλη Κονταρό και κ. Γιώργος Βελισσάρης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στις 10 Ιουλίου 2024.

Η λύση του συμφωνητικού και η κατάρτιση νέας συμφωνίας είναι προς όφελος της επιχείρησης καθ όσον για λογούς που αφορούν την διοργανώτρια δεν είναι δυνατός ο προγραμματισμός της διοργάνωσης της ματαιωθείσης για λογούς ανωτέρας βίας συναυλίας έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην δέσμευση μας για πραγματοποίηση της ανακληθείσης εκδηλώσεως».

Να σημειωθεί πως η διοργανώτρια εταιρεία είναι η Barking Well Media του γνωστού παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη.