Νέα ολοκαίνουρια στέγαστρα τοποθετούνται στο δημοτικό camping Αλεξανδρούπολης, μετά την ολοκλήρωση των χρονοβόρων γραφειοκρατικών διαδικασιών για την αδειοδότηση των απαραίτητων ενεργειών, όπως μας ενημερώνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Τη σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση επτά νέων μεταλλικών στεγάστρων στο δημοτικό camping Αλεξανδρούπολης, αρχικού προϋπολογισμού: 230.020,00€ (συμπ. ΦΠΑ 24%), με τελική τιμή κατακύρωσης 190.092,00€, υπέγραψε ο Πρόεδρος της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Βασίλης Δέλκος και ο ανάδοχος του έργου, παρουσία του νέου αντιπροέδρου της Τ.Ι.Ε.Δ.Α., Πέτρου Κυριακίδη.  

Όπως αναφέρει η ΤΙΕΔΑ, οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα και σύμφωνα με τη σύμβαση προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός τριών μηνών. Δηλαδή, στην καλύτερη περίπτωση, αρχές Αυγούστου! Με τα συνεργεία να εργάζονται για την τοποθέτηση των στεγάστρων, την ίδια περίοδο που οι επισκέπτες του κάμπινγκ θα (προσπαθούν να) κάνουν τις διακοπές τους!

Διαβάστε ακόμη  Συνεδριάζει σήμερα 28 Νοεμβρίου το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αλεξανδρούπολης

Όπως με τους ναυαγοσώστες πέρυσι, έτσι και φέτος, με το θέμα της εύρυθμης λειτουργίας του camping, ενόψει θερινής σεζόν, η δημοτική αρχή Ζαμπούκη παρουσιάζει τρομερά αργά αντανακλαστικά και αδυναμία ορθής διαχείρισης σημαντικών ζητημάτων που συνδέονται άρρηκτα με την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Την ίδια στιγμή, ο χώρος γύρω από το camping, το πάρκινγκ και οι εγκαταστάσεις της δημοτικής πλαζ, αλλά και το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής είναι μέσα στα σκουπίδια, τα παρατημένα κλαδιά και την άγρια βλάστηση, προκαλώντας παράπονα και διαμαρτυρίες.

(Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο radiomax.gr)