Την δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ19 που διεξάχθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης απέσπασαν ο Ανδρέας Κοντοστάθης και ο Κυριάκος Κεσκίνης. Τα χρυσά παιδιά στο U17 παρά την μικρότερη ηλικία από όλες τις ομάδες έκαναν την υπέρβαση και τους κέρδισαν όλους εκτός από την καλύτερη ομάδα της Ελλάδος U22 ΚΑΡΔΟΥΛΙΑ – ΚΑΛΛΙΟΖΗ . Μετά και από αυτή την τεράστια επιτυχία κέρδισαν την υπέρτατη τιμή να γίνουν η 3η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ U18 και να μας εκπροσωπήσουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 που θα γίνει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο λουτράκι στις 1 – 4 Σεπτεμβιου.

Παράλληλα ο Κοσμάς Καραμανίδης και ο Βαγγέλης Σταυρόπουλος κατάφεραν να πλασαριστούν στην 5η θέση μετά από έναν φοβερό αγώνα. Με τις συνθήκες να μην τους ευνοούν λόγω της πρώτης ήττας του Σαββάτου. Μπόρεσαν παρόλα αυτά να κάνουν έναν τρομερό αγώνα και με 3 νίκες να φτάσουν στα προημιτελικά και να χάσουν από την εθνική ομάδα U18.

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του beach volleyball στον Καρτερό, σε ένα υψηλού επιπέδου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19.

Η αθλητική αυτή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού με αγώνες που ξεκίνησαν το Σάββατο 6 Αυγούστου και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 7 Αυγούστου, όπου στις 17:00 διοργανώθηκε ο τελικός των Γυναικών και στις 17:45 ο τελικός των Ανδρών.

ΠΗΓΗ: Experts Beach Club