Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το Πάρκο των Χριστουγέννων!

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 19.00 το Πάρκο των Χριστουγέννων θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη να κηρύσσει την έναρξή του για 7η συνεχή χρονιά.

Φέτος οι βοηθοί του Αϊ Βασίλη, ξωτικά και καλικάτζαροι περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να φτιάξουν λαχταριστές λιχουδιές στο Γλυκό Εργαστήρι, να διαβάσουν παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες στο Παραμυθόσπιτο, να σφραγίσουν το γράμμα σας στο Σπιτάκι του Αϊ Βασίλη, να παίξουν και να διασκεδάσουν στο Παιχνιδόσπιτο και να φτιάξουν πρωτότυπες κατασκευές και δημιουργίες στο Εργαστήρι των Ξωτικών ενώ στο Σπιτάκι της Μαμάς οι μανούλες θα μπορούν άνετα να φροντίσουν τα παιδάκια τους!

Διαβάστε ακόμη  Δήμος Αλεξανδρούπολης: 36.431 ευρώ για τα φετινά «Ελευθέρια»

Γίνε και εσύ παιδί στο Πάρκο των Χριστουγέννων δοκιμάζοντας τις αντοχές σου στο παγοδρόμιο με φυσικό πάγο ή στην παγωμένη τσουλήθρα 40 μ.! Για τους μικρούς  φίλους μοναδική εμπειρία αποτελεί μια βόλτα με το καρουζέλ ή το τρενάκι ενώ όλη η οικογένεια μπορεί να διασκεδάσει παρακολουθώντας ταινίες στον πρωτοποριακό 7d κινηματογράφο σε κλειστή αίθουσα! Και μην ξεχάσεις να επισκεφτείς τα κατάλληλα διαμορφωμένα σπιτάκια όπου μπορείς να βρεις διακοσμητικά στολίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, γλυκίσματα και ροφήματα!