Την Πέμπτη υποδεχόμαστε στην Αλεξανδρούπολη το τρόπαιο του EURO 2004

ΟΠΑΠ και ΕΠΟ γιορτάζουν τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας με το TROPHY TOUR powered byOPAP

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, που κάνει σέντρα στη Γερμανία στις 14 Ιουνίου. Η εφετινή διοργάνωση συμπίπτει με τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας, την ιστορική κατάκτηση της κούπας από την Εθνική μας Ομάδα το 2004.

Ο ΟΠΑΠ και η ΕΠΟ γιορτάζουν το μεγάλο ποδοσφαιρικό «θαύμα», διοργανώνοντας το TROPHY TOUR powered byOPAP, σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους που θα φιλοξενήσουν τις επετειακές εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο του TROPHY TOUR powered by OPAP, το βαρύτιμο τρόπαιο θα «ταξιδέψει» σε γενέτειρες πόλεις παικτών της «χρυσής» Εθνικής Ομάδας, με στόχο να αναβιώσουν οι ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και συγκίνησης που έζησαν οι φίλαθλοι το καλοκαίρι του 2004.

Ραντεβού στον Φάρο με τον Στέλιο Βενετίδη

Το TROPHY TOUR powered by OPAP ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα από την Λάρισα, την Τρίτη έκανε στάση στη Θεσσαλονίκη και αύριο έρχεται στην Αλεξανδρούπολη. Την Πέμπτη, από τις 12 το μεσημέρι έως το βράδυ, η κούπα του EURO 2004  θα βρίσκεται στον Φάρο, όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες και να συμμετάσχει σε δράσεις – έκπληξη. Μαζί με τους φιλάθλους θα είναι, από τις 6 το απόγευμα, και ο Legend 2004 Στέλιος Βενετίδης.

Το «ταξίδι» της κούπας θα διαρκέσει έως τις 17 Ιουνίου, με Πάτρα και Αθήνα να είναι οι επόμενοι σταθμοί.