Την Περιφέρεια ΑΜΘ επισκέπτεται από σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρώτο του σταθμό την Ξάνθη.

Το βράδυ της Παρασκευής, αναμένεται να απευθύνει ομιλία σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Περιφερειακά ΜΜΕ στην Αλεξανδρούπολη

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θράκη

Το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την πόλη της Ξάνθης.

Στις 10:15 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την εταιρεία Egnatia Aviation

Στις 11:20 ο Πρωθυπουργός θα περιηγηθεί στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα του θα κάνει μία σύντομη στάση για καφέ.

Διαβάστε ακόμη  Είμαστε και εμείς εδώ

Στις 12:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί με την πρυτανική αρχή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στις 13:30, ο Πρωθυπουργός θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Θράκης, στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion» στην Κομοτηνή.

Στις 18:00 ο κ. Μητσοτάκης θα συναντήσει τους βουλευτές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στις 19:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στις 09:00, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Περιφερειακά ΜΜΕ στην Αλεξανδρούπολη.

Στις 11:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης κατασκευής της Μονάδας Ηλεκτροπαραγωγής Αλεξανδρούπολης.