Μίλησε!

Την πρώτη του συνέντευξη σε ηλεκτρονικό ΜΜΕ της πόλης έδωσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, σχεδόν 8 μήνες μετά την εκλογική του νίκη και 5 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Δεν πιστεύω να αναρωτιέστε σε ποιο ΜΜΕ μίλησε;

Το κομμένο δέντρο της ενημέρωσης

Ένα ακόμη δέντρο χάθηκε στο κέντρο της πόλης και αναμένονται οι ανάλογες αντιδράσεις από οικολόγους και ΜΜΕ που επέδειξαν ιδιαίτερη οικολογική ευαισθησία. Με καλύτερη θέα έχεις την δυνατότητα να βλέπεις και πιο καθαρά τα πράγματα.

Νέες εγγραφές στη Νέα Δημοκρατία

Από ο,τι φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για διεύρυνση αλλά η ΝΔ γράφει καινούργια μέλη. Η παρουσία του Γιάννη Ζαμπουκη υποστηριζόμενου από το ΚΙΝΑΛΛ στην πίτα της ΝΟΔΕ ήταν εθιμοτυπική εκτός και εάν θυμήθηκε την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ του παρελθόντος.

Αηδία

Άλλο ΜΜΕ πάλι έφαγε πρόστιμο, μετά από έλεγχο της Επιθεώρησης Εργασίας. Δεν υποστηρίζουμε τη μη τήρηση της νομοθεσίας, αλλά η «βρώμα» που κυκλοφορεί ότι στην υπόθεση ίσως να εμπλέκεται άλλο «ΜΜΕ», προκαλεί από θλίψη ως αηδία. Αν ισχύει η πληροφορία, οι μέθοδοι ορισμένων έχουν ξεφύγει και αποτελούν ντροπή για τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Πεζόδρομος Χοληστερίνης

Ναι, θα ανοίξουμε την Κύπρου (επιτέλους, γίναμε πρώτο θέμα στα ΜΜΕ των Αθηνών!!!! Κερδάμε, αδέρφια!) αλλά θα κάνουμε πεζόδρομο την Κουντουριώτου, είπε ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βουρδόλης στην εκπομπή «Επί του θέματος» στη Δέλτα Τηλεόραση. Αν αναρωτιέστε ποια οδός είναι αυτή, θα σας πω η γνωστή ως «Οδός Χοληστερίνης» ή οι λαδόκολλες.

Διαβάστε ακόμη  Η μαθήτρια του Δημ. Ωδείου Αλεξ/πολης, Μυρτώ Ερίκογλου κατέκτησε το Ά Βραβείο στον 3ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό "Τάσος Παππάς" 2021

0,1%

Το ενδεχόμενο και να κρατήσουμε την Κύπρου ως πεζόδρομο και να κάνουμε πεζόδρομο την Κουντουριώτου θα είναι μάλλον υπερβολή. Άλλωστε, όπως πολύ εύστοχα είπε ο Κώστας Πετρίδης, εκπροσωπώντας την παράταξη του Δημήτρη Λαζόπουλου, στον αστικό ιστό της Αλεξανδρούπολης, των 5.500 στρεμμάτων, οι πεζόδρομοι είναι 5,5 στρέμματα, δηλαδή αντιπροσωπεύουν μόλις το 0,1 % !!!! Ε, ναι, είναι υπερβολικό!!! Ξηλώστε κάτι!

Ανέβασα πίεση

Πίεση για να μην κλείσουν τα ΕΛΤΑ, πίεση για να έρθουν καθηγητές στη νοσηλευτική του Διδυμοτείχου, πίεση για να λυθεί το θέμα με τη δεξαμενή καυσίμων στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης, πίεση για να προσληφθούν γιατροί στα νοσοκομεία μας, πίεση για να προχωρήσει ο διαγωνισμός για το φυσικό αέριο, πίεση για να ενισχυθεί η συνοριοφυλακή, πίεση για να φέρουμε τουρισμό, πίεση για να προχωρήσουν τα έργα συντήρησης στην Εγνατία Οδό, πίεση για να μην έρθουν τα χρυσωρυχεία, ΗΜΑΡΤΟΝ! Πίεση, πίεση, πίεση! Η μεγάλη έφτασε στο 80 κι ακόμη κανείς δεν ίδρωσε, κανείς δεν πιέστηκε! Κάτι κάνουμε λάθος, να μου το θυμηθείτε…