Το ακούσαμε κι αυτό: Λαϊκισμός η μείωση των δημοτικών τελών!

Καμιά φορά, όταν έχεις ανέβει κάπου (σχετικά) ψηλά, ξεχνάς όσους βρίσκονται πιο κάτω. Έτσι και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ελένη Ιντζεπελίδου μάλλον μεγαλοπιάστηκε και χαρακτήρισε ως «λαϊκισμό» την πρόταση της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο για μείωση των δημοτικών τελών που αδιαμφισβήτητα θα έδινε ανάσα στα νοικοκυριά του Δήμου μας.

Παρά το γεγονός ότι ξεκάθαρα η ίδια δήλωσε ότι «δεν έχω τις γνώσεις για να πω να γίνει ή να μη γίνει μείωση …», έκρινε ως λαϊκισμό την πρόταση της αντιπολίτευσης, ζητώντας μάλιστα να της πουν πού θα βρεθούν τα χρήματα που θα προέκυπταν από μία μείωση.

Κάτι έχει καταλάβει λάθος η κα Ιντζεπελίδου. Αν δεν έχει οικονομικές γνώσεις κι αν δεν μπορεί, έστω σε συνεργασία με την οικονομική υπηρεσία, να βρει τρόπους ώστε να διαχειρίζεται τα χρήματα των δημοτών, προς το συμφέρον τους πρωτίστως, τότε είτε δεν θα έπρεπε να είχε αποδεχθεί εξαρχής τη θέση αυτή είτε έστω και τώρα οφείλει να παραιτηθεί. Επιπλέον, αν δεν αντιλαμβάνεται το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των δημοτών, ώστε να κόψει κονδύλια από ανούσιες σπατάλες που θα επιτρέψουν τη μείωση των δημοτικών τελών, ο δρόμος της παραίτησης είναι και πάλι η μόνη της επιλογή.

Διαβάστε ακόμη  Για θεσμικά ατοπήματα καταγγέλλουν το Υπουργείο Εργασίας οι οικονομολόγοι του Έβρου