Το «μπαλάκι» στον Δήμο Καβάλας ρίχνει ο Τοψίδης για την πεσμένη γέφυρα

Και η Περιφέρεια Α.Μ-Θ πρέπει να εκφράσει άποψη για το αν ξαναγίνει ή όχι η πεσμένη γέφυρα

Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης στον Χριστόδουλο Τοψίδη ο οποίος σε πρόσφατη σύσκεψη με φορείς της περιοχής ξεκαθάρισε ότι είναι θέμα διαλόγου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και με τους φορείς της κοινωνίας, για το αν θα πρέπει γίνει η αναστήλωση της. 

Βεβαίως, όταν ήταν στη θέση του αρχηγού της αντιπολίτευσης, ο σημερινός Περιφερειάρχης κατέκρινε τη διοίκηση Μέτιου (και δικαίως) για το γεγονός ότι δεν έβρισκε λύση για το θέμα εδώ και τόσα χρόνια…

Από την πλευρά του, ο κυριος Μουριάδης μιλώντας στην Πρωινή, είπε για το θέμα:

«Δεν είναι μόνο ο Δήμος Καβάλας που πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα. Πρέπει και η Περιφέρεια να απαντήσει αν θέλει να γίνει η γέφυρα ή όχι. Περνάει από το δευτερεύον οδικό δίκτυο. Αν υπάρξει κάποια βλάβη οποιαδήποτε στιγμή στην Εγνατία, καταλαβαίνεται ότι η κίνηση θα είναι μέσα στην Καβάλα. Οπότε και Περιφέρεια έχει λόγο στο αν θα γίνει η γέφυρα ή όχι. Όχι μόνο ο Δήμος Καβάλας… Ο μόνος λόγος για να ξαναγίνει είναι το παλιό Νοσοκομείο και η μελλοντική του χρήση – αξιοποίηση. Ούτως ή άλλως θα αναθέσω σ’ έναν συγκοινωνιολόγο, αν χρειάζεται ή όχι η κατασκευή της γέφυρας. Αν τη χρειάζεται η πόλη. Σας λέω και πάλι ότι πρέπει να απαντήσει και η Περιφέρεια για τη γέφυρα. Δεν είναι μόνο ο Δήμος Καβάλας».

Διαβάστε ακόμη  H Ένωση Γονέων Δήμου Αλεξανδρούπολης καταδικάζει οποιαδήποτε κακοποιητική τακτική