Το Επιμελητήριο Έβρου διοργανώνει Εβδομάδα Εξωστρέφειας

Εβδομάδα Εξωστρέφειας 2021, 26-31 Ιουλίου, διοργανώνει το Επιμελητήριο Έβρου στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του. Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εξωστρέφειας μία κινητή έκθεση προϊόντων που παράγονται στον Έβρο θα ταξιδέψει σε όλες τις πρωτεύουσες των Δήμων και συγκεκριμένα:

τη Δευτέρα 26/07- Ορεστιάδα την Τρίτη 27/7 – Διδυμότειχο

την Τετάρτη 28/7 – Σουφλί την Πέμπτη 29/7 – Αλεξανδρούπολη και το

Σάββατο 31/07 – Σαμοθράκη (Καμαριώτισσα).

Στην Έκθεση θα λειτουργεί Εκθετήριο (στο οποίο η επίσκεψη θα είναι άνευ εισιτηρίου), αλλά και πωλητήριο στελεχωμένο από τοπικούς παραγωγούς/οικοτέχνες του Νομού.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η γνωριμία των παραγωγών μεταξύ τους, η παρουσίαση σε όλους τους Εβρίτες/ισσες των παραγόμενων προϊόντων του νομού, αλλά και μία τόνωση της επιχειρηματικής κίνησης και δραστηριότητας, η οποία λόγω των υγειονομικών συνθηκών έχει μπει σε μία διαδικασία ύφεσης.

«Είπαμε ότι το Επιμελητήριο Έβρου δεν πρέπει να αφήσει άλλη χρονιά να πάει χαμένη, πρέπει να δώσουμε μία νότα αισιοδοξίας, μία ευκαιρία γνωριμίας των προϊόντων αυτών – ακόμη και ορισμένων που δημιουργήθηκαν μέσα στην κρίση», σχολίασε σε δηλώσεις του ο κ. Τοψίδης, καλώντας τους Εβρίτες να στηρίξουν τη διοργάνωση.

Επιπλέον, το Εκθετήριο των προϊόντων θα ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο και στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο που θα διαθέτει εκεί το Επιμελητήριο Έβρου.

Σε όλες τις πόλεις, το Εκθετήριο – πωλητήριο θα είναι επισκέψιμο για το κοινό στο διάστημα 21.00-00.00.

Ertnews