Το Επιμελητήριο Έβρου φιλοξενεί 30 μέντορες της Δομής Στήριξης της Επιχειρηματικότηας “Light Hub” και τους ξεναγεί στην Αλεξανδρούπολη  

Το Επιμελητήριο Έβρου φιλοξενεί 30 μέντορες της Δομής Στήριξης της Επιχειρηματικότηας “Light Hub” που λειτουργεί στους κόλπους του. 

Το Light Hub φιλοξενεί εννέα ομάδες εργασίας, που δουλεύουν πάνω σε εννέα διαφορετικές επιχειρηματικές ιδέες, τις οποίες θα αξιολογήσουν οι εγνωσμένου κύρους μέντορες που βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη γι’ αυτόν το σκοπό. 

Παράλληλα όμως, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη και τον τόπο μας καθώς μερίμνη του Επιμελητηρίου οργανώθηκε το σχετικό πρόγραμμα. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με το Light Hub καθαυτό, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου σχολίασε μεταξύ άλλων: “Θεωρώ δεδομένη την επιτυχία του εγχειρήματος που λέγεται Light Hub. Και χαίρομαι, που αυτή την επιτυχία θα τη μοιραστούμε με όλους και όλες εσάς στο τέλος του δρόμου, που όπως όλα δείχνουν θα είναι μακρύς. 

Διαβάστε ακόμη  Δες ποιος βλέπει το προφίλ σου!!

Ήδη η δομή μας φιλοξενεί εννέα ομάδες εργασίας, με πολύ καλές προοπτικές ενώ τις επόμενες ημέρες ανοίγει εκ νέου  η δυνατότητα συμμετοχής. Όπως πληροφορούμαι, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον συμμετοχής και αυτό είναι τουλάχιστον ελπιδοφόρο, καθώς παρά τις δυσκολίες που έχει επιφέρει στην επιχειρηματικότητα η παγκόσμια υγειονομική και οικονομική κρίση, η έμπνευση είναι ακόμη υπαρκτή σε πολλούς ανθρώπους. 

Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται, που θέλουν να παράξουν, που θέλουν να φτιάξουν μια επιχείρηση, που έχουν μια ιδέα […] Οφείλουμε να τους προετοιμάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να γίνουν ισχυροί κρίκοι της παραγωγικής αλυσίδας που ξεκινάει μεν από τον Έβρο, αλλά  μπορεί να φτάσει παντού”.