Το “μεγάλο κόλπο” στο Δημαρχείο Κομοτηνής… Υποψήφιος ντύθηκε ληστής για προεκλογική καμπάνια!

Το είδαμε κι αυτό! Σαφώς επηρεασμένος από την (κατά τα άλλα εκπληκτική) σειρά του netflix Casa De Papel (η τέλεια ληστεία), ο επικεφαλής της παράταξης Σπάρτακος και υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής Κώστας Καραΐσκος, ανέβασε μια εικόνα στα κοινωνικά δίκτυα, που δείχνει τον ίδιο ντυμένο ληστή με τη στολή που φορούσαν οι ληστές της σειράς.

Ο υποψήφιος μάλιστα στην περιγραφή αναφέρει:

👉 26 Μαΐου 2019
💥 Το Μεγάλο Κόλπο στο Δημαρχείο

👍 #spartakos

Η “διαφορετική” αυτή καμπάνια… είναι ήδη σχεδόν viral στο διαδίκτυο με τα δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες πανελλαδικά, να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο…

Η ανάρτηση περιλαμβάνει μάλιστα και κάποια σχόλια πολιτών. Μεταξύ αυτών μια γυναίκα γράφει “Τους τρολαρετε …τσιμπούν βγαζουν χολή και σας διαφημίζουν πανελλήνια ! Χαχαχα Καλη επιτυχια!” ενώ ένας πολίτης σχολιάζει “Αν η δημοφιλία του “ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ” πλησιάσει εκείνη του Casa de Papel, το Μεγάλο Κόλπο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το εύχομαι ολόψυχα, για το καλό του τόπου”.

Διαβάστε ακόμη  Θύματα βίας εκπαιδευτικοί της Κομοτηνής!

“Η τέλεια ληστεία” είναι ισπανική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο ισπανικό κανάλι Antena 3 με συνολικά 15 επεισόδια. Το Netflix μετέπειτα αγόρασε τη σειρά και μετά την προβολή της, γνώρισε τεράστια επιτυχία, καθώς εμφανίζεται στις 10 πιο δημοφιλείς σειρές στις προτιμήσεις του κοινού στο IMDb. Σύμφωνα με το σενάριο, οκτώ ληστές κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας στη Μαδρίτη κρατώντας ομήρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για 11 μέρες, ώστε να μπορέσουν να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Φορούν μάσκες που απεικονίζουν τον ζωγράφο Σαλβαντόρ Νταλί και χρησιμοποιούν ονόματα πόλεων για ψευδώνυμα.