Πόλη και Πολίτες: Το νέο μας πρόγραμμα για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Το νέο πρόγραμμα της για την επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, παρουσίασε η υποψήφια δημοτική παράταξη «Πόλη και Πολίτες», η οποία διεκδικεί τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη. Ένα πρόγραμμα το οποίο σύμφωνα με τον κο. Λαμπάκη και την δημοτική παράταξη της οποίας ηγείται, δημιουργήθηκε μέσα από τις ανησυχίες και τις αγωνίες των πολιτών του δήμου και έπειτα από μία σκληρή αυτοκριτική

«Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες, φίλες και φίλοι, έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε το νέο μας πρόγραμμα για τον δήμο μας. Ένα πρόγραμμα που προέκυψε από τις δικές σας προτάσεις, τις δικές σας ανησυχίες και αγωνίες, που τέσσερα χρόνια τώρα ακούμε με προσοχή. Προέκυψε από την αυτοκριτική μας και τον επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων μας.

Προέκυψε από την ανανεωμένη παράταξή μας, την οποία πλέον στελεχώνουν νέα πρόσωπα, με νέες ιδέες και με ένανδημιουργικό ενθουσιασμό που αγωνιούν να μοιραστούν μαζί σας για να κάνουμε τον δήμο μας ακόμη καλύτερο.

Συνδυάσαμε το παλιό με το καινούργιο.

Κρατήσαμε την εμπειρία της προηγούμενης θητείας μας, ενισχύσαμε το πάθος μας, διορθώσαμε τα λάθη μας και ξαναζητάμε τηνψήφο σας με δύο κυρίαρχες αξίες στο μυαλό και την καρδιά μας: τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Στόχος μας είναι να φτιάξουμε έναν έξυπνο δήμο, που θα αξιοποιεί τις προκλήσεις γύρω του, με τη βοήθεια του ανθρώπινου δυναμικού και της τεχνολογίας, να φτιάξουμε έναν ηθικό δήμο που θα μοιράζεται αξίες, θα διδάσκει πολιτισμό και θα δημιουργεί τις συνθήκες για καινοτόμες και αναπτυξιακές δυναμικές.

Κυρίως όμως θέλουμε να φτιάξουμε έναν χαρούμενο δήμο, με πολίτες που θα χαίρονται να κυκλοφορούν, θα χαίρονται να εργάζονται και να δημιουργούν σε ένα βιώσιμο, καθαρό και φιλικό περιβάλλον.

Θα χαίρονται να μεγαλώνουν τα παιδιά τους, να διασκεδάζουν με τους φίλους και τις φίλες τους, να καταναλώνουν από τα τοπικά καταστήματα και να ευημερούν.

Αυτός είναι ο στόχος μας.

Να κάνουμε χαρούμενους τους πολίτες.

Κι αυτόν τον στόχο μόνο όλοι και όλες μαζί μπορούμε να τον πετύχουμε: με τη δική σας βοήθεια και την ψήφο σας!

Με εκτίμηση για κάθε έναν και για κάθε μια από εσάς χωριστά.

Βαγγέλης Λαμπάκης

Επικεφαλής της παράταξης

«Πόλη και Πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»

Για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με το πρόγραμμα της υποψήφιας δημοτικής παράταξης «Πόλη και Πολίτες», μπορείτε να ανατρέξετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://poli-polites.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81…/

Διαβάστε ακόμη  Έφυγε σε ηλικία 73 ετών ο Σάββας Σαλγκάμης, της γνωστής επιχείρησης αρτοποιίας “Σαλγκάμης”