Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους “σφράγισε” τη δικαίωση του Διονύση Μαστορόπουλου

Δικαιώθηκε και πάλι ο Διονύσης Μαστορόπουλος πρώην Αν. Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών και ΥΔΟΜ του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 152 ΔΚΚ κρίθηκε εκ νέου παράνομη η 2η παύση του κ. Διονύση Μαστορόπουλου από Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών και ΥΔΟΜ του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα η  Επιτροπή με την υπ’ αριθμ. 18/2023 Απόφασή της ακύρωσε την υπ’ αριθμ. 626/11551/30.3.2023 Απόφαση Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με την οποία ο κ. Ζαμπούκης έπαυσε για 2η συνεχόμενη φορά τον κ. Μαστορόπουλο έπειτα από την 1η δικαίωσή του με προηγούμενη απόφαση της ίδιας Επιτροπής.

Μερικές ημέρες μετά την 1η δικαίωση του πρώην Διευθυντή, ο κ. Ζαμπούκης τον τοποθέτησε Διευθυντή για 5′ λεπτά και εξέδωσε νέα Απόφαση παύσης του! ‘Όλα αυτά βεβαίως κρίθηκαν με την νέα απόφαση της Επιτροπής ακυρώνοντας και πάλι τις παλινωδίες του κ. Ζαμπούκη.

Ο πρώην Διευθυντής κ. Μαστορόπουλος με ανοιχτή επιστολή απεύθυνε 18 ερωτήματα προς τον κ. Ζαμπούκη προκειμένου ο τελευταίος να δώσει απαντήσεις για τις κατηγορίες που διατυμπανίζει για δήθεν ευθύνες των επιστημόνων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών στην υπόθεση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή του Φυτωρίου και την κοπή 280 δέντρων. Ερωτήματα βέβαια που δεν απαντήθηκαν ποτέ!

Ως πότε λοιπόν θα λαμβάνονται αποφάσεις από τον κ. Ζαμπούκη που δεν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον;

Ως πότε ο φυσικός προϊστάμενος του Δήμου κ. Ζαμπούκης θα αποφασίζει για τα υπηρεσιακά ζητήματα των υπαλλήλων και γενικότερα των υπηρεσιών βάση την προσωπική του εμπάθεια και όχι με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου για το καλό των δημοτών όπως έχει υποχρέωση;

Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν επιθυμεί ο κ Ζαμπούκης την παραμονή του κ. Μαστορόπουλου στην θέση του Διευθυντή στην πιο νευραλγική υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης;

Πότε επιτέλους η ορθή λειτουργία του Δήμου θα αποτελέσει το μοναδικό κριτήριο για τις αποφάσεις του κ Ζαμπούκη;

Πριν την ολοκλήρωση της θητείας του ως δήμαρχος,  θα πρέπει να αναλογιστεί ότι αυτή ήταν τελικά η αποστολή του ως εκλεγμένος Δήμαρχος και όχι η ικανοποίηση προσωπικών θέσεων.