Το πρότζεκτ τουριστικής προβολής του Δήμου Αλεξανδρούπολης και αυτό το κάτι που λείπει..

Ένα πρώτο δείγμα του πρότζεκτ που πρόκειται να προβάλει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για τον Τουρισμό, είναι πλέον στον αέρα και συγκεκριμένα στο  κανάλι του Δήμου στο YouTube. 

 Με εισαγωγή τις φράσεις «Πόση ομορφιά μπορεί να κρύβει ένας τόπος! Ο τόπος μας! Κοπιάστε να σας φιλέψουμε»

και με εικόνες από τις ακτές της Αλεξανδρούπολης , τον αστικό ιστό, τα θρησκευτικά μνημεία τον φάρο και τη φύση , ο Δήμος ξεκινάει την προσπάθεια της Τουριστικής προβολής του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την προσέλκυση επισκεπτών . 

Αυτό που απουσιάζει όχι από το βίντεο αλλά από την περιγραφή και το καλωσόρισμα στην πλατφόρμα του YouTube είναι οι ξένες γλώσσες και κυρίως τα αγγλικά . Εκτός από τα χασταγκ που είναι γραμμένα στα αγγλικά θα έπρεπε και την περιγραφή να μπορεί να την κατανοεί ο ξένος εν δυνάμει επισκέπτης .

Διαβάστε ακόμη  Πού να μην είχατε αφοσιωθεί στα προβλήματα του πολίτη, κύριε Δερμεντζόπουλε…

Τα τελευταία χρόνια στην περιοχή έρχονται περισσότεροι τουρίστες από την Τουρκία , τη Βουλγαρία την Ρουμανία αλλά και από άλλες χώρες όπως Γερμανοί κτλ

Θα έπρεπε δηλαδή το προβαλλόμενο προς προσέλκυση επισκεπτών προϊόν; να μπορεί να είναι και «ανιχνεύσιμο» τουλάχιστον στα αγγλικά, από ξένους τουρίστες και κατανοητό σε ότι αφορά το περιεχόμενο. 

Διαφορετικά πρόκειται για ένα πανέμορφο βίντεο με πολύ όμορφα πλάνα και εικόνες στο πρότυπο των βίντεο του ΕΟΤ.