Είναι γνωστό το ζήτημα με την έλλειψη αιθουσών στο Μουσικό Σχολείο με Λυκειακές Τάξεις καθώς οι υπάρχουσες υποδομές δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες ενός σχολείου που κάθε χρόνο αποκτά και νέους μαθητές, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η παράταξη καταθέτει ερώτηση εκτός ημερήσιας διάταξης για το Μουσικό Σχολείο, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι από την προηγούμενη δημοτική αρχή – κατά τα συνηθισμένα –ακολουθήθηκε και σ’ αυτό το σχολείο η «προσωρινή » λύση των προκάτ αιθουσών. Τοποθετήθηκαν λοιπόν τον Οκτώβριο 2 αίθουσες (ΟΤ 533Α & 534Α) οι οποίες ακόμη δεν χρησιμοποιούνται.

Διαβάστε ακόμη  Φέρες: Πως ακριβώς οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο αυτοδιοικητικοί επειδή στεκόταν "εμπόδιο" στις εργασίες για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Ερωτάται η Δημοτική Αρχή :

1.Τι ενέργειες προτίθεται να κάνει ώστε άμεσα να ξεκινήσει η χρήση των δύο προκάτ αιθουσών για να μην περάσει και αυτή η σχολική χρονιά και
2. Ποιος ο σχεδιασμός για κατασκευή Μουσικού Γυμνασίου & Λυκείου με όλες τις προδιαγραφές που χρειάζονται αυτά τα σχολεία, γιατί το παρόν κτήριο αποδείχθηκε ότι δεν επαρκεί για να αναπτυχθούν όλες οι λυκειακές τάξεις.