Το Σάββατο η φιλανθρωπική συναυλία με την Ορχήστρα Δωματίου Αλεξανδρούπολης

“Σε προσέχεις;” ΡΟΖ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2023 Μήνας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Έπειτα από την αναβολή της εκδήλωσης την προηγούμενη εβδομάδα, εξαιτίας των προεκλογικών ομιλιών και της γενικότερης θερμής προεκλογικής περιόδου που διανύουμε ως πόλη, η φιλανθρωπική συναυλία με την συμμετοχή της Ορχήστρας Δωματίου Αλεξανδρούπολης για την ενίσχυση οικογένειας, θα διοργανωθεί το προσεχές Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων Ν.Εβρου ΣυνεχίΖΩ αναφορικά με την εκδήλωση

«Το Σάββατο 14/10/2023 και ώρα 19:00, η συναυλία της “Ορχήστρας Δωματίου Αλεξανδρούπολης” προς τιμήν του ΣυνεχίΖΩ Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν.Εβρου,θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης!

Σας περιμένουμε να ενισχύσετε το σύλλογο και να περάσουμε μια βραδιά ξεκινώντας από την ορμή του Vivaldi ,να συνεχίσουμε με το πάθος του Tango,για να δώσουμε χαρά σε μια οικογένεια που μας χρειάζεται!!!!

Γενική είσοδος 10€ και στα παιδιά από 6 έως 12 ετών, που θα μας τιμήσουν, θα έχουν Δωρεάν είσοδο! Τα μικρότερα αυτή τη φορά δε θα μπορέσουμε να τα χαρούμε, για ευνόητους λόγους!

Υ.Γ. Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι της Κυριακής, ελάτε να χαλαρώσετε από την κούραση των ημερών και να μας στηρίξετε έμπρακτα με τη συμμετοχή σας!

Σας περιμένουμε»!!!!

Διαβάστε ακόμη  Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Με βροχές και καταιγίδες η Δευτέρα – Νέο κύμα κακοκαιρίας από Τρίτη