Φωτογραφία: in.gr

Αποδεκτή έκανε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών την ένσταση της εταιρείας που είχε αναλάβει την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Αλεξανδρούπολη, τινάζοντας στον αέρα την υλοποίηση του έργου, για το οποίο μάλιστα έχουν κοπεί και ξεριζωθεί αρκετά δέντρα στην περιοχή του Φυτωρίου, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις τους τελευταίους μήνες.


Μετά από απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, θα γίνουν από την Διευθύνουσα Υπηρεσία όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την εκκαθάριση της διαλυθείσας εργολαβίας και θα επιχειρηθεί η συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου, με βάση την υφιστάμενη διαγωνιστική διαδικασία, δηλαδή με πρόσκληση του 2ου κατά σειρά μειοδότη SOLIS A.E. (ο οποίος προσέφερε ποσοστό έκπτωσης 35,22 %) και εφόσον αυτός δεν αποδεχθεί, την πρόσκληση του 3ου κατά σειρά μειοδότη ΕΝΙΠΕΑΣ Α.Τ.Β.Ε. (ο οποίος προσέφερε ποσοστό έκπτωσης 34,28 %).

Διαβάστε ακόμη  Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο "Κάθετος 'Άξονας Εγνατίας Οδού Αρδάνιο - Ορμένιο: Παράκαμψη Προβατώνα σε 16 μήνες έτοιμο το έργο

Δείτε εδώ την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής:
https://diavgeia.gov.gr/doc/64%CE%9D9%CE%A9%CE%A8%CE%9F-31%CE%92?inline=true