Το ΣΥΚΝΕ καταδικάζει και καταγγέλει τη βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά για την μετάταξη νοσηλεύτριας εν μέσω πανδημίας.

Τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Νατάσα Γκαρά καταγγέλει και καταδικάζει το Σωματείο Υπαλλήλων του Νοσοκομείου Έβρου γιατί όπως υποστηρίζουν ολοκληρώθηκε η μετάταξη Νοσηλεύτριας του ΨΥΧΑΡΓΩ στο πολιτικό της γραφείο και ενώ η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ του covid-19 είναι σε έξαρση.

Όπως αναφέρει το ΔΣ του ΣΥΚΝΕ, ενώ η κυρία Γκαρά, καταγγέλει τη συρρίκνωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, και τις ελλείψεις προσωπικού σε αυτές, και ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια λόγω πανδημίας, δεν διστάζει έστω και ετεροχρονισμένα να υλοποιήσει την μετάταξη  αυτή. 

Καταλήγοντας στην καταγγελία του το ΔΣ του ΣΥΚΝΕ, διερωτάται “ Τελικά, η κυρία Γκαρά έχει γνώση του τι θέλει να εκπροσωπεί η απλά παίζει με την νοημοσύνη μας; “

Παρακάτω ολόκληρη η καταγγελία του ΣΥΚΝΕ : 

«Το ΔΣ του ΣΥΚΝΕ καταδικάζει και καταγγέλλει την ολοκλήρωση μετάταξης Νοσηλεύτριας του Ψυχαργώ στο Πολιτικό Γραφείο της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κας Γκαρά.

Διαβάστε ακόμη  Ο Στέφανος Κασσελάκης νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - Τα επίσημα αποτελέσματα

Το δις εξαμαρτείν ουκ γυναικός σοφής!!!

Η κα Γκαρά για πρώτη φορά πριν 3 χρόνια ως κυβερνητική Βουλευτής διεκδίκησε και έλαβε έστω  και ετεροχρονισμένα υπάλληλο του ΠΓΝΑ για το Πολιτικό της Γραφείο.

Στις μέρες μας ως αντιπολιτευόμενη Βουλευτής πλέον παρά την έξαρση της μετάλλαξης ΔΕΛΤΑ  του covid-19 επανέρχεται για την ενίσχυση του Πολιτικού της Γραφείου και μετατάσσει Νοσηλεύτρια του Ψυχαργώ για τις ανάγκες λειτουργίας του Γραφείου της.

Προσφάτως κατήγγειλε και πολύ καλά έκανε τη συρρίκνωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και τις ελλείψεις προσωπικού στα Νοσοκομεία του Νομού μας.

Τελικά, η κα Γκαρά έχει γνώση του τι θέλει και τι εκπροσωπεί ή απλά παίζει με τη νοημοσύνη μας;»