Τοψίδης / Η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ για άλλη μία φορά αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Ευθύνες επιρρίπτει ο επικεφαλής της Παράταξης, Περιφερειακή Σύνθεση, Χριστόδουλος Τοψιδης, στην διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ, χαρακτηρίζοντας την ως κατώτερη των περιστάσεων για άλλη μια φορά, αναφερόμενος στο κλείσιμο της Νυμφαίας.
Στην ανακοίνωση- δήλωση του, ο κ.Τοψίδης συγχαίρει όσους συνέβαλαν και  κατάφεραν να λειτουργήσει ξανά ο μεθοριακός σταθμός της Νυμφαίας και αναφέρει δεικτικά πως δεν θα επιτρέψουμε ξανά τους κυρίους της Διοίκησης να φρενάρουν την εξέλιξη του τόπου μας. 

Αναλυτικά η δήλωση :

Ως παράταξη συγχαίρουμε θερμά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, τους βουλευτές Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη και Μακάριο Λαζαρίδη, τον βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη και τα Επιμελητήρια της Ροδόπης για τις ενέργειες τους, ώστε ο μεθοριακός σταθμός της Νυμφαίας να λειτουργήσει πληρώντας όλες τις υγειονομικές προϋποθέσεις. 

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη, κράτα γερά…Ο Stan έρχεται…αλλά χωρίς τη Lila!

Δυστυχώς, η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ για άλλη μία φορά αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, αφού κανείς εκ των διοικούντων δεν κατάφερε να λειτουργήσει προληπτικά. 

Ως παράταξη, έχουμε τονίσει πολλές φορές τις ανάγκες της περιοχής μας, έχουμε επισημάνει προβλήματα και ζητούμενα, αλλά δυστυχώς χτυπάμε πόρτες μη ακουόντων και ανθρώπων ανίκανων να αφουγκραστούν τις πραγματικές ανάγκες του τόπου μας και των ανθρώπων του. 

Εμείς πάντως, δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε, να απαιτούμε και να πιέζουμε, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις υποχρεώσεις μας. 

Για άλλη μία φορά, επισημαίνουμε στους κυρίους της Διοίκησης ότι δεν θα τους επιτρέψουμε να φρενάρουν την εξέλιξη του τόπου μας.