Τους “ευέλπιδες” της Διπλωματικής Ακαδημίας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στο γραφείο του  

Στην έδρα του δήμου  ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκης υποδέχτηκε και συνομίλησε τους “ευέλπιδες” της Διπλωματικής Ακαδημίας οι οποίοι / ες ήταν συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια Σπουδών της Ακαδημίας κα Καμπά και τον Υποδιευθυντή του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ στη Θράκη, κ. Παπαμάργαρης, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής στη Θράκη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμαρχου Αλεξανδρούπολης : 

Είχα την ευκαιρία, την τιμή και τη μεγάλη χαρά να υποδεχτώ χτες στο γραφείο μου τους αυριανούς Έλληνες Διπλωμάτες, τους “ευέλπιδες” της Διπλωματικής Ακαδημίας, τους/τις οποίους/ες συνόδευαν η Διευθύντρια Σπουδών της Ακαδημίας κα Καμπά και ο Υποδιευθυντής του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ στη Θράκη, κ. Παπαμάργαρης, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής στη Θράκη.

Διαβάστε ακόμη  4 χρόνια παρακαλάνε για τα αυτονόητα κάτοικοι σε γειτονιά της Αλεξανδρούπολης

Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για όλα όσα συμβαίνουν στην Αλεξανδρούπολη. 

Για την Αλεξανδρούπολη που αλλάζει και εξελίσσεται. Για την Αλεξανδρούπολη που αποκαλύπτεται. Για τα μεγάλα δημόσια έργα υποδομών που τη μετατρέπουν σε κόμβο ενέργειας, εμπορίου, μεταφορών και ασφάλειας για τα Βαλκάνια και τη ΝΑ Ευρώπη αλλά και για τις μεγάλες ιδιωτικές επενδύσεις που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης. 

Δήμος Αλεξανδρούπολης