Πολίτης που βρέθηκε στην περιοχή κατέγραψε τις συνθήκες εγκατάλειψης που επικρατούν στον χώρο των ιαματικών λουτρών

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην σελίδα του facebook «Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα στην περιοχή Αλεξανδρούπολης», με το παρακάτω σχόλιο, από τον πολίτη που κατέγραψε αυτές τις εικόνες ντροπής στον χώρο των ιαματικών λουτρών:

«Αυτή είναι σήμερα η εικόνα στα ιαματικά λουτρά Τραϊανούπολης όπου πήγα σήμερα με τα εγγόνια μου. Παράλληλα με εμάς ήρθαν για επίσκεψη και περιήγηση στο χώρο ένα ζευγάρι Άγγλων τουριστών οι οποίοι αντίκρισαν ότι και εμείς. Δεν θα πω τίποτα θα αφήσω να μιλήσουν οι εικόνες».

Αξίζει να τονιστεί ότι σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει η δημοτική αρχή του Γιάννη ζαμπούκη από την πρώτη στιγμή της εκλογής της, τα ιαματικά λουτρά λειτουργούσαν χωρίς νόμιμη άδεια και αποφασίστηκε να μπει προσωρινό λουκέτο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να λάβει το ειδικό σήμα λειτουργίας έτσι ώστε να μην υπάρχει θέμα ως προς την ασφάλεια των επισκεπτών. Έπειτα από σχεδόν 3 χρόνια και μετά από αναφορές της ΤΙΕΔΑ για τα γραφειοκρατικά εμπόδια και τα προβλήματα συνεννόησης με την αρμόδια υπηρεσία, που έχουν προκαλέσει αυτήν τη μεγάλη καθυστέρηση, τα ιαματικά λουτρά Τραϊανουπόλεως παραμένουν κλειστά και η εικόνα τους μαρτυρά, την πλήρη εγκατάλειψη.

Διαβάστε ακόμη  “ΚΥΨΕΛΗ Ιδεών & Δράσης” για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης”