Τρίγωνο: Ηλικιωμένη ξοδεύει όλη της τη σύνταξη σε ταξί λόγω έλλειψης ασθενοφόρου

Ακολουθεί ιστορία καθημερινής τρέλας και απόγνωσης, που καταδεικνύει τα μεγάλα αδιέξοδα του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της κυβερνητικής αδιαφορίας για τους ακρίτες του Έβρου, του νομού που «φυλάει Θερμοπύλες», όπως αρέσκονται να λένε οι πολιτικοί του κέντρου, και που δήθεν αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της ΝΔ!

Όπως δημοσίευσε το evros24.gr,  «αναγνώστης από χωριό του Τριγώνου, καταγγέλλει πως η ηλικιωμένη μητέρα του που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και πρόσφατα της αφαιρέθηκε το ένα κάτω άκρο, δεν μπορεί να μετακινηθεί στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου για τις απαραίτητες εξετάσεις πού πρέπει να κάνει δύο φορές το μήνα για την αλλαγή των επιδέσμων και επούλωση του τραύματος, αφού δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσον και όπως μας είπε το Κέντρο υγείας Δικαίων δεν διαθέτει το ασθενοφόρο για την μεταφορά της ηλικιωμένης στο νοσοκομείο!

Διαβάστε ακόμη  Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 73χρονη μετά από 12 μαχαιριές από τον σύζυγό της

Με αποτέλεσμα να πληρώνει περίπου 400 € το μήνα σε ταξί, δηλαδή όσο και η σύνταξη της για την μεταφορά της στο νοσοκομείο!

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλοι ασθενείς με προβλήματα υγείας όπως καρκινοπαθείς και νεφροπαθείς αφού δεν υπάρχουν και συγκοινωνίες στα χωριά το Τριγώνου».