Τριήμερο πένθος στην πόλη της Αλεξανδρούπολης με την Έλληνική σημαία να κυματίζει μεσίστια στο κτίριο της ΔΕΥΑ

Φωτογραφία Άρθρου: gnomionline.gr

Ο Τάσος Σουλακάκης που υπήρξε Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κατά το διάστημα 1979-1990 και Ιδρυτής μεταξύ άλλων και της ΔΕΥΑ Δήμου Αλεξανδρούπολης, απεβίωσε. Το έργο του, η εισφορά του και το αποτύπωμά του στον Δήμο μας είναι αδιαμφισβήτητα ισχυρά και θα παραμείνουν ανεξίτηλα μέσα στα χρόνια

Οραματίστηκε, οργάνωσε, σχεδίασε και εξέλιξε τον τόπο μας και θεωρείται μέχρι και σήμερα ο μακροβιότερος και πλέον αγαπημένος Δήμαρχος. Πρωτοπόρος και αποτελεσματικός σε κάθε του ενασχόληση.

Φωτογραφία: gnomionline.gr

Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι για τη νομοθεσία που επέτρεπε στους Δήμους να δημιουργούν Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης, πήρε την πρωτοβουλία και ανέλαβε την ευθύνη να Ιδρύσει την Δ.Ε.Υ.Α.Α. που σήμερα έχει γιγαντωθεί και αποτελεί μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις στον τομέα Ύδρευσης και Αποχέτευσης πανελλαδικά.

Η ζωή του και η πολιτική του σταδιοδρομία θα αποτελεί για εμάς πάντοτε φωτεινό παράδειγμα. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, Εισηγήθηκα και έγινε ομόφωνα δεκτό από όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Α:

  1. Την ανάρτηση των σημαιών των κτηρίων της Δ.Ε.Υ.Α.Α., μεσίστια
  2. Την κήρυξη τριήμερου πένθους , ήτοι Μ.Δευτέρα, Μ.Τρίτη και Μ.Τετάρτη (10-11- 12/04/23) με παράλληλη παύση λειτουργίας των καταστημάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Α. εκτός από το προσωπικό ασφαλείας και τις βάρδιες λειτουργίας. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί σήμερα Μ. Δευτέρα 04:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγ. Κυριακής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.
Χαράλαμπος Σ. Μιχαηλίδης