Τριήμερο σε Τουρκία, Σερβία και Ρουμανία για τους Αλεξανδρουπολίτες

Έτοιμοι για μία σύντομη, αλλά σίγουρα αναζωογονητική απόδραση, είναι οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι, ενόψει του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου έχουν ήδη κλείσει τα εισιτήριά τους στα τουριστικά πρακτορεία της πόλης.

Οι πλέον δημοφιλείς προορισμοί, αυτό το διάστημα, είναι η Κωνσταντινούπολη, το Βελιγράδι και η ανερχόμενη Ρουμανία. Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Οι Απέναντι» στον Δέλτα FM 102,3, o τουριστικός πράκτορας Βασίλης Κασαπίδης,  στα περισσότερα τουριστικά γραφεία της πόλης, υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, για όποιους επιθυμούν έστω και την τελευταία στιγμή να δηλώσουν συμμετοχή σε κάποια εκδρομή. Σημειώνεται πως η αναχώρηση είναι την ερχόμενη Παρασκευή κι η επιστροφή τη Δευτέρα, ενώ οι τιμές δεν ξεπερνούν τα 150 με 200 ευρώ για κάθε άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνεται η μετακίνηση, η διαμονή σε πολύ καλά ξενοδοχεία και η ημιδιατροφή.

Διαβάστε ακόμη  Περικοπή αποδοχών για τον καθηγητή που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Επίσης, υπάρχουν κι εκείνοι που προτιμούν, για ένα λίγο μεγαλύτερο μπάτζετ, τα αεροπορικά ταξίδια, με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη. Στην κορυφή των προτιμήσεων των Αλεξανδρουπολίτων για φέτος η Πράγα και η  Μάλτα!