«Τσιφλίκι» του… χαλίφη Ζαμπούκη ο Δήμος Αλεξανδρούπολης;

Με μία ανακοίνωση, ακατανόητη και θα εξηγήσουμε γιατί παρακάτω ο Γιάννης Ζαμπούκης  προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το στραπάτσο που υπέστη η παράταξη του  στην συνεδρίαση της Παρασκευής με την αναβολή ψήφισης του τεχνικού προγράμματος για το 2024. Πέρα όμως από … διασκεδαστική, η εν λόγω ανακοίνωση  φαινεται πως είναι και αρκούντως αποκαλυπτική για τον τρόπο με τον οποίο ο κύριος Ζαμπούκης και η παρέα του αντιλαμβάνονται την πολιτική εν γένει και κυρίως τη δική τους παρουσία σε αυτή.

Αναφέρει, λοιπόν, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της παράταξης «Δήμος για όλους, πρώτα ΕΣΥ» για τον Βαγγέλη Λαμπάκη: «Καλά κάνει και μετράει τις ημέρες μέχρι τις εκλογές, αλλά εφόσον το αποτέλεσμα, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ, πόσοι άραγε θα βρεθούν … κάτω από τα πόδια του «Ιζνογκούντ» τη Δευτέρα των εκλογών; Μπορεί το κεφάλι του να … απαιτεί να γίνει Δήμαρχος στη θέση του Δημάρχου, αλλά τα πόδια του δεν βρίσκουν τον δρόμο για την #ΕΠΑΝΟΔΟ».

Δεν γνωρίζαμε ότι ο κύριος Ζαμπούκης θεωρεί εαυτόν ως ισόβιο χαλίφη και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ως το προσωπικό του χαλιφάτο. Σε αυτό το πνεύμα, υποθέτουμε ότι όποιος θελήσει να ασκήσει το δημοκρατικό του δικαίωμα (δημοκρατία δεν έχουμε ακόμη; ) και να συμμετέχει στις εκλογές, ζητώντας την ψήφο του λαού, θα θεωρηθεί ως ένας κοινός καιροσκόπος, ή μήπως ακόμη και πραξικοπηματίας; Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός και η ευγένεια με την οποία αντιμετωπίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους ο κύριος Ζαμπούκης. Εξάλλου, για την «ευγένειά» του κυκλοφορούν πολλές ιστορίες στην πόλη… Δεν τις υιοθετούμε, ούτε τις αναμεταδίδουμε, αλλά μπαίνουμε στον πειρασμό, μετά από όλα αυτά, να τις πιστέψουμε!

Αν έχετε κουράγιο και όρεξη, διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Ποιος είναι τα πόδια και ποιος το κεφάλι κ. Λαμπάκη; Έτσι οραματίζεστε την…#ΕΠΑΝΟΔΟ;»

«Τελειωμό δεν έχουν τα τερτίπια του πρώην Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. Μεσημέρι Παρασκευής αποφάσισε να καταθέσει πρόταση Τεχνικού Προγράμματος και απαιτούσε μία ώρα πριν το τέλος του ωραρίου, να αποφανθεί η Τεχνική Υπηρεσία! Ήταν τόσο πιεστικός προς την Προϊσταμένη, που οι φωνές του ξεσήκωσαν όλο το Δημαρχείο.

Επειδή δεν πέτυχε τον σκοπό του, συνέχισε την «παράστασή» του στην απογευματινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας που συζητούσε το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023. Απαιτούσε να συζητηθεί και η δική του πρόταση, συνεχίζοντας να προσβάλει την Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας κατηγορώντας την ότι…βρίσκεται σε «διατεταγμένη υπηρεσία»! Εκφράσεις του τύπου «Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι» που απεύθυνε δημόσια προς το υψηλόβαθμο στέλεχος του Δήμου μας,  καταδεικνύουν ότι όσο κι «αν εγέρασε ο λύκος» δεν αλλάζει τίποτε στην λογική και την νοοτροπία με την οποία θέλει να πετύχει … #ΕΠΑΝΟΔΟ !!!

Ακόμη και οι συνοδοιπόροι του, της λεγόμενης συμμαχικής αντιπολίτευσης, που από κοινού συνέταξαν την εναλλακτική πρόταση, παρακολουθούσαν εμβρόντητοι και αμίλητοι στο Δημοτικό Συμβούλιο, την συμπεριφορά του κ. Λαμπάκη που φώναζε, χειρονομούσε, απειλούσε και πρόσβαλε όποιον έβρισκε μπροστά του, μέχρι να πετύχει την επιδιωκόμενη  καθυστέρηση στη λειτουργία του Δήμου, με τα τερτίπια του.

Συστήνουμε στον κ. Λαμπάκη, να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Άλλωστε το ίδιο, του συστήνουν και οι συνεργάτες του απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε. Καλά κάνει και μετράει τις ημέρες μέχρι τις εκλογές, αλλά εφόσον το αποτέλεσμα, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ, πόσοι άραγε θα βρεθούν … κάτω από τα πόδια του «Ιζνογκούντ» τη Δευτέρα των εκλογών; Μπορεί το κεφάλι του να … απαιτεί να γίνει Δήμαρχος στη θέση του Δημάρχου, αλλά τα πόδια του δεν βρίσκουν τον δρόμο για την #ΕΠΑΝΟΔΟ».

Διαβάστε ακόμη  Καβάλα – Κατηγορίες σοκ για νηπιαγωγό: Ασελγούσε σε 4χρονα παιδιά και τα φωτογράφιζε