Τζωρτζάκης: Ο Γιατρομανωλάκης αρνήθηκε «debate» μαζί μου…δεν μπορεί χωρίς το iefimerida

Ο Χάρης Τζωρτζάκης φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου όπου και μίλησε για τις δυναμικές κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών καθώς για τις συναυλίες διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο τριήμερο

Ο ηθοποιός όμως επανήλθε στο θέμα και με ανάρτησή του αποκάλυψε μια «στιγμή» από τη συζήτησή που είχε με τη Μ. Μπακοδήμου, η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη.

«Χθες βγηκα στην τηλεοπτική εκπομπή της κ.Μπακοδήμου στο Σκάι για το ζήτημα του Προεδρικού Διατάγματος 85 που εξισώνει τα πτυχία των καλλιτεχνών με απολυτήριο λυκείου.

Η κ.Μπακοδήμου είπε ότι υπάρχει σύγχυση στον κόσμο καθώς η κυβέρνηση λέει ότι κακώς αντιδρούμε καθώς δεν θιγόμαστε από το ΠΔ και ότι όλο αυτό είναι ένα προεκλογικό αντιπολιτευτικό παιχνίδι.

Η κ.Μπακοδήμου λοιπόν μου ζήτησε να δεσμευτώ -πράγμα που έκανα- να είμαι σήμερα στην εκπομπη της σε ένα δημόσιο διάλογο με τον κ.Γιατρομανολάκη για να κρίνει ο κόσμος ποιος έχει δικιο και ποιος άδικο.

Ο κ.Γιατρομανωλάκης αρνήθηκε. Χωρίς το I efimerida μάλλον δεν μπορεί.

Νίκη στον αγώνα τον καλλιτεχνών. Αύριο ολοι στη γενική συνέλευση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών», αναφέρει αναλυτικά ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Διαβάστε ακόμη  Κελέτσης: Διασυρμός της χώρας το  ’15… Κουβέντα για την έκθεση - κόλαφο από το State Department

Χάρης Τζωρτζάκης: Η εμφάνιση του στον ΣΚΑΙ και η δέσμευση στη Μαρία Μπακοδήμου

Πηγή: koutipandoras.gr