Β. Λαμπάκης: Με αφήνει άναυδο η ανακοίνωση του Χρ. Δούκα, κατάπτυστο το κείμενο

Σε κόντρα μεγάλων διαστάσεων έχει εξελιχθεί η ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ του προέδρου του Ο.Λ.Α Χρήστου Δούκα και του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη. Με δήλωση του χθες, ο κ. Λαμπάκης απάντησε σε ανακοίνωση του Χρήστου Δούκα. Ο κ. Δούκας εξέδωσε ανακοίνωση για να καυτηριάσει τη δήλωση του Β. Λαμπάκη ότι δε βλέπει να προχωρά το λιμάνι (η ανακοίνωση του κ. Δούκα εδώ)

“Δυστυχώς διαπιστώνω νευρικότητα από πλευράς προέδρου Ο.Λ.Α που μεταφράζεται σε δελτία τύπου εναντίον του προσώπου μου. Δεν έχει τι άλλο να κάνει παρά να ασχολείται με το πρόσωπο του δημάρχου και μάλιστα ισχυριζόμενος ότι σ αυτή τη δημοκρατία που ζούμε σήμερα απαγορεύεται να εκφραζόμαστε…” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λαμπάκης.

Διαβάστε ακόμη  Προβλήματα, λύσεις και προοπτικές της αλυσίδας του φαρμάκου στην σημερινή Ελλάδα

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι επί 4 χρόνια στήριξε την προσπάθεια για το λιμάνι. “Τόλμησα να πω ότι άργησε να προχωρήσει το λιμάνι και φοβάμαι από αυτή την αργοπορία. Είπα μακάρι να αποδειχθεί ότι είμαι Κασσάνδρα και προχωρήσει το λιμάνι. Απαγορεύεται ο Δήμαρχος να εκφράζεται ακόμα και για το χρόνο;” σημείωσε ο Βαγγέλης Λαμπάκης. Στην ουσία σύμφωνα με τον κ. Λαμπάκη, ο Χρήστος Δούκας με το δελτίο τύπου που εξέδωσε, απαγορεύει στο Δήμαρχο να μιλάει. “Αυτή είναι η δημοκρατία του κ. Δούκα όταν 4 χρόνια στηρίζω καλόπιστα;” αναρωτήθηκε ο κ. Λαμπάκης, ο οποίος δήλωσε άναυδος. Χαρακτήρισε ακόμη το κείμενο κατάπτυστο.

Δείτε το Video με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Λαμπάκη