Βαμβακερός: Δεν έχουμε την ίδια ανταπόκριση όπως με τους πρόσφυγες, όταν ζητάμε βοήθεια για συμπολίτες μας

Ευχαρίστησε τον κόσμο ο κ. Βαμβακερός για την προσφορά του για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Καβάλα. Χθες το βράδυ μεταφέρθηκαν σχεδόν 14 τόνοι σε ρούχα, τρόφιμα και νερά δήλωσε ο πρόεδρος του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης μιλώντας στον maximum fm 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό.

Ο κ.Βαμβακερός δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι το Πολυκοινωνικό συνεχίζει να έχει τα καλάθια της αγάπης στα σούπερ μάρκετ και οι ανάγκες των συμπολιτών μας δεν έχουν εξαλειφθεί. Σιτίζουμε κάθε μέρα πάνω απο 300 οικογένειες, 150 εκ των οποίων δωρεάν μαζί με την Μητρόπολη, είπε ο κ. Βαμβακερός λέγοντας ότι οι ανάγκες δεν τελείωσαν. Είπε ακόμη ότι η ανταπόκριση του κόσμου όταν ζητείται βοήθεια για συμπολίτες μας δεν είναι η ίδια με αυτή που υπάρχει όταν ζητείται βοήθεια για πρόσφυγες…

Διαβάστε ακόμη  Ακίνητη περιουσία 23,7 δισ. ευρώ έχουν οι κάτοικοι ΑΜΘ

Τέλος, ο κ. Βαμβακερός τόνισε ότι γίνεται οργάνωση για τα είδη που μαζεύονται ώστε να μη πετιέται πλέον τίποτα καθώς πολλά είδη μπορούν να χρησιμοποιοθούν ξανά. “Είναι απαραίτητο να κρατάμε αποθέματα γιατί δε ξέρουμε πως θα είναι πλέον οι ροές προσφύγων” είπε μεταξύ άλλων.

Newsroom Alexpoli.gr