Βαριές καταγγελίες από αθλητικό σωματείο εναντίον της Δημοτικής Αρχής.

Με επιστολή, που κοινοποίησε προς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, η διοίκηση του αθλητικού σωματείου “ΑΟ Ποντιακός” καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή για πρακτικές που μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως δεν έχει λάβει την επιχορήγηση που έχουν λάβει άλλα σωματεία και δεν υπάρχει καμία απάντηση σχετικά με την πορεία του αιτήματος. 

Το πιο ανησυχητικό όμως, όπως καταγγέλλει το σωματείο, είναι πως η πρακτική αυτή ασκείται από τον κ. Ζαμπούκη και κυρίως από τον κ. Βουρδόλη, επειδή το μοναδικό κριτήριο για τις επιχορηγήσεις των σωματείων είναι το αν συμπορεύεται μαζί τους!

Ο Ποντιακός καταγγέλλει εκβιασμό από πλευράς Δημοτικής Αρχής και παραβίαση του αναφαίρετου δικαιώματος του κάθε πολίτη στη δημοκρατία για ελεύθερη βούληση.

Στη χθεσινή συνεδρίαση προκλήθηκε μεγάλη ένταση όταν ο κ. Λαμπάκης ζήτησε εξηγήσεις, αλλά κανείς δεν είχε μία απάντηση να δώσει εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής. Ο πρόεδρος κ. Καϊσας δεν έδωσε τον λόγο στον επίτιμο πρόεδρο του Ποντιακού κ. Παντελίδη, που ζήτησε να παρέμβει όπως δικαιούται με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντονότατες διαμαρτυρίες τόσο από τον ίδιο, όσο και μερίδα Συμβούλων, ενισχύοντας έτσι την πολύ κακή εικόνα του Συμβουλίου που έχει δημιουργήσει ο κ. Καϊσας. 

Διαβάστε ακόμη  «Αιμορραγεί το ΠΓΝΑ από έλλειψη προσωπικού»

Η καταγγελία γι’ αυτού του είδους τις εκβιαστικές πρακτικές, είναι πολύ βαριά, από τη στιγμή μάλιστα που πληθαίνουν οι φωνές από την αντιπολίτευση για συνεχιζόμενες παραχωρήσεις χώρων, για επιχορηγήσεις σε συλλόγους και για συνδιοργανώσεις εκδηλώσεων, λίγους μήνες προ των εκλογών, με την Δημοτική Αρχή, μέσω του επικεφαλής της, να πιέζει τα εμπλεκόμενα σωματεία για την παροχή υποψηφίων ώστε να στελεχωθεί το ψηφοδέλτιό του.

Έχει καταγγελθεί άλλωστε δια στόματος του κ. Λαμπάκη εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, πως σύλλογοι που δεν “συμπορεύονται” με τον κ. Ζαμπούκη δεν γίνονται δεκτοί στο γραφείο του.