Βελόπουλος: Ναρκοπέδιο στον Έβρο για μετανάστες & προφύλαξη από τους Τούρκους

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του επικεφαλής της “Ελληνικής Λύσης” αναφορικά με το μεταναστευτικό στον Έβρο καθώς και τη θωράκιση της περιοχής σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, σε συνέντευξή του στο One Channel χθες Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα, ως “λαθροεισβολείς” χαρακτήρισε όσους περνούν από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου, ο Κυριάκος Βελόπουλος λέγοντας χαρακτηριστικά:

«στήνεις ένα τείχος από το Δέλτα του Έβρου ως το Τριεθνές, βάζεις κι ένα ναρκοπέδιο ωραίο όπως έκαναν οι Βούλγαροι από την άλλη πλευρά και είσαι μια χαρά»

Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης», που συγκέντρωσε ποσοστό πάνω από 4% στις ευρωεκλογές και εκλέγει έναν ευρωβουλευτή, πρότεινε συγκεκριμένα την κατασκευή τείχους στον Έβρο και την οριοθέτηση ναρκοπεδίου στα σύνορα, ώστε να «πάνε από εκεί που ήρθαν» οι «λαθροεισβολείς», όπως υπογράμμισε.

Διαβάστε ακόμη  Συνάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της FRONTEX, H. Leijtens

«τείχος στον Εβρο και ναρκοπέδιο ώστε να προφυλασσόμαστε κι από τους Τούρκους, αν γίνει πόλεμος, οι Τούρκοι θα κάνουν βόλτα, θα φτάσουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Δεν έχουν άμυνα οι Έλληνες σε επίπεδο φυσικό γιατί είναι πεδιάδα». 

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα από τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου: