Βίντεο για την Αλεξανδρούπολη έφτιαξε ομάδα φοιτητών της Μοριακής Βιολογίας

Το 2ο SRBW έρχεται να επαναπροσδιορίσει τη ρουτίνα της φοιτητικής βιολογικής κοινότητας! Αποτελεί μια φοιτητική πρωτοβουλία των φοιτητών του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Φέτος, είναι η 2η χρονιά που πραγματοποιείται το SRBW και λαμβάνει χώρα 1-3 Απριλίου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Η καινοτομία του 2ου SRBW έγκειται στο γεγονός ότι φέρνει κοντά φοιτητές από όλη την Ελλάδα, καθώς οι αιτήσεις για συμμετέχοντες απευθύνονται σε φοιτητές τμημάτων σχετικών με τη βιολογία από όλη τη χώρα.

Το Student Run-Biology Workshop χωρίζεται σε 3 φάσεις. Η μια ημέρα περιλαμβάνει το Teambuilding, όπου σκοπός είναι να γνωριστούν τόσο οι διοργανωτές με τους συμμετέχοντες όσο και οι συμμετέχοντες της κάθε ομάδας μεταξύ τους. Η δεύτερη φάση αποτελείται από την Ημέρα Εργασίας, κατά την οποία η κάθε ομάδα δουλεύει μόνη της πάνω στο θέμα το οποίο έχει αναλάβει με στόχο την παρουσίασή του. Τέλος, η τρίτη φάση αποτελείται από την Ημέρα Παρουσιάσεων, κατά την οποία η κάθε ομάδα παρουσιάζει σε ανοικτό κοινό το θέμα της.

Διαβάστε ακόμη  Ακρίβεια: Πλήρης απουσία ελέγχων στην αγορά και μέτρα που δεν εφαρμόζονται

Η ομάδα  Team of Media and Promotion έφτιαξε ήδη ένα video με τίτλο Η Αλεξανδρούπολη σε 25 πλάνα- 2nd Student-Run Biology Workshop το οποίο έχει ανέβει στο youtube και φυσικά αφού το εντοπίσαμε…σας το παρουσιάζουμε!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Facebook: https://www.facebook.com/biologicalworkshop/

Ιτοσελίδας: https://2ndsrbw.wordpress.com/

Instagram: https://www.instagram.com/2ndsrbw/