Απαράδεκτο μέτρο και βραχνά που παραμένει ακόμα χαρακτήρισε η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης Βίβιαν Κουρμπανιάν, τα μηνύματα για το Click Inside.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό  maximumFm 93,6, η προεδρος του Εμπορικού  Συλλόγου Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε το πρόγραμμα λειτουργίας των καταστημάτων για τις επόμενες ημέρες έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μετά τα νέα μέτρα και τα ωράρια  κυκλοφορίας  που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση. 

Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά πρωί και απόγευμα (9:00 – 14:00 και 17:30 – 20:30), τη Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν από τις 1:00 το μεσημέρι έως τις 6:00 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Η Πρωτομαγιά θα εορταστεί στις 4 Μαΐου. 

Αυτό που περίμεναν οι επαγγελματίες να ανακοινωθεί ότι καταργείται είναι το μήνυμα που αποστείλουν καταναλωτές  και επαγγελματίες για να μπορούν να ψωνίσουν . Η κ. Κουρμπανιάν θεωρεί το μέτρο του click inside, ανούσιο και απαράδεκτο και ότι πλέον δεν βοηθάει τη λειτουργία των καταστημάτων. 

Διαβάστε ακόμη  Από αύριο τις 18 Ιουνίου μέχρι και τις 31 Ιούλιου θα απέχουν από πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας οι Δικηγόροι της Αλεξανδρούπολης.

Βραχνάς είναι το μήνυμα είπε χαρακτηριστικά, δεν βοηθάει καν τον έλεγχο μετακίνησης των καταναλωτών οι οποίοι μπορούν αν ελεγχθούν από το μήνυμα μετακίνησης τους. 

Ένα ακόμα ζήτημα που έθιξε η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου είναι ότι στα self test δεν συμπεριλαμβάνονται οι εργοδότες . Ενώ κάνουν οι εργαζόμενοι δεν συμπεριλαμβάνονται οι εργοδότες και θα έπρεπε έστω μια φορά την εβδομάδα να κάνουν ακόμα και αν τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να κυκλοφορούμε όλοι πιο άνετοι. 

Αισιοδοξούμε είπε κλείνοντας η κ. Κουρμπανιάν ότι θα πάνε όλα καλύτερα , ειδικά με το άνοιγμα του τουρισμού μετά τος 15 Μαΐου. Έχουμε κουραστεί και έχουμε κουραστεί να φοβόμαστε είπε η Βίβιαν Κουρμπανιάν αλλά αισιοδοξούμε ότι όλα θα πάνε πλέον καλύτερα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα λειτουργίας των καταστημάτων.