Σύμφωνα με τον κ. Ευθυμιάδη υπογράφηκε ένα σύμφωνο μεταξύ του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία και του κ .Ζαμπούκη στις 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Με αυτό το σύμφωνο παραχωρούνταν ο ισόγειος χώρος του δημοτικού κτηρίου επί της οδού Διονυσίου Σολωμού (πρώην Πρόνοια), μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και εισήγηση του ίδιου του δημάρχου. Μετά από 4 μήνες και ενώ οι εργασίες δεν φαινόταν να ολοκληρώνονται. Αναγκαστήκαμε βρήκαμε κάποιους ανθρώπους τους βάλαμε μέσα και οι εργασίες είχαν σχεδόν τελειώσει. Σχεδόν λοιπόν σε 10 ημέρες θα καθαρίζαμε θα είχαμε τελειώσει και θα είχαμε μετακινηθεί κάπου στις αρχές Ιουνίου.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Ευθυμιάδης: Ξαφνικά μαθαίνουμε ότι στον ισόγειο χώρο που μας έχει παραχωρηθεί σχεδόν το 1/3, 2 μικρά δωματιάκια δοθήκανε αλλού με πρωτοβουλία του κ. Βουρδόλη. Κάλεσα και πάλι τον δήμαρχο και του είπα ότι «υπογράψαμε ένα συμφωνητικό και πρέπει να το τηρήσουμε. Υπογράψαμε ένα συμφωνητικό και με τον κύριο Βουρδόλη αντιδήμαρχο πολιτισμού και αθλητισμού και υπογράψαμε ένα συμφωνητικό παραχώρησης της αίθουσας του δημοτικού θεάτρου του δήμου Αλεξανδρούπολης, για να ανεβάσουμε την θεατρική παράσταση το προξενιό την Κυριακή 5 Ιουνίου στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου». Και ξαφνικά παίρνουν όλοι τηλέφωνο σκηνοθέτες, ηθοποιοί, μέλη, φίλοι μας και μας λένε ότι στο site του Δήμου Αλεξανδρούπολης γράφεται ότι η παράσταση θα γίνει στο θέατρο Αλτιναλμάζη. Βρήκαμε τελικά έναν άνθρωπο μέσα από το δημαρχείο και άλλαξε την δημοσίευση στο site, αλλά υπήρχε και δεύτερο site, εμείς δεν το ξέραμε.

Διαβάστε ακόμη  Εντοπίστηκαν οι πρόσφυγες στον Έβρο σε ελληνικό έδαφος — Μια έγκυος ανάμεσά τους

Την ημέρα της παράστασης και ενώ δεχόμαστε πολλά τηλέφωνα αναφορικά με την τοποθεσία της παράστασης, επικοινωνώ ξανά με τον κύριο Βουρδόλη και του λέω:

«Θόδωρε σε παρακαλώ, εδώ λέει σε ένα site ότι η παράσταση θα γίνει στο πάρκο Αλτιναλμάζη και μου λέει ναι έτσι ξέρω. Καλά του λέω τι έτσι ξέρεις; Εδώ έχεις υπογράψει συμφωνητικό! Έχεις βάλει την υπογραφή σου φαρδιά πλατιά και γράφεις αίθουσα δημοτικού θεάτρου!!» Μου λέει καλά θα πάω να το αλλάξω.

«Σας πληροφορώ πως δεν ξέρω αν έχει αλλάξει, μέχρι τα τέλη Ιουνίου εξακολουθούσε να γράφει θέατρο Αλτιναλμάζη».

ΠΗΓΗ: radiomax.gr

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Maximum 93.6 και στον Δ.Κολιό.