Βολές του στρατού στο Πεδίο Βολών «ΨΗΛΟΥ ΣΤΑΛΟΥ».

Την Τρίτη στις 25 Απριλίου 2023 από τις 08:00 ώρα το πρωί έως και τις 22:00 ώρα το βράδυ, θα εκτελούνται βολές με πραγματικά πυρά στο Πεδίο Βολών «ΨΗΛΟΥ ΣΤΑΛΟΥ»

Ως επικίνδυνη περιοχή, χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα χωριά: ΒΡΥΣΙΚΑ – ΑΣΒΕΣΤΑΔΕΣ– ΚΥΑΝΗ – ΚΟΥΦΟΒΟΥΝΟ – ΑΜΟΡΙΟ – ΛΑΒΑΡΑ – ΜΑΝΔΡΑ – ΠΡΩΤΟΚΚΛΗΣΙ – ΜΑΥΡΟΚΚΛΗΣΙΟ – ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟ.

Στην ανωτέρω περιοχή, κατά τις προαναφερθείσες ημερομηνίες και ώρες, απαγορεύεται ρητά και αυστηρά, η κυκλοφορία ατόμων, οχημάτων και ποιμνίων, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ατύχημα.

Έπειτα από την πραγματοποίηση των βολών, παρακαλούνται οι πολίτες αν βρουν, οποιοδήποτε είδος πυρομαχικού που δεν έχει εκραγεί, να μην το αγγίξουν και να ενημερώσουν άμεσα, την πλησιέστερη στο σημείο εντοπισμού του, Αστυνομική ή Στρατιωτική Αρχή, προκειμένου να εκκινηθούν, οι απαραίτητες για την απομάκρυνση του, διαδικασίες.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη- Δ. Παπαστεργίου: «Η Ελλάδα διαθέτει τους επιστήμονες, δημιουργεί τις υποδομές και υπάρχει η πολιτική βούληση να παράξει τεχνητή νοημοσύνη»