«Βόμβα» από Ποϊραζίδου: «Δεν ξέρω αν το ΚΙΝΑΛ θα στηρίξει πάλι Ζαμπούκη, είναι νωρίς»

Σε μία δήλωση- «βόμβα» προχώρησε το πρωί της Πέμπτης η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Εβρου του ΚΙΝΑΛ Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου, μιλώντας στον Maximum FM. Όταν ρωτήθηκε για το εάν το κόμμα σκοπεύει να στηρίξει και στις επόμενες δημοτικές εκλογές τον Γιάννη Ζαμπούκη, απάντησε πως οι δημοτικές εκλογές αργούν πολύ ακόμη και πως δεν μπορεί να απαντήσει για κάτι που θα συμβεί μετά από 2 χρόνια. Μάλιστα, σημείωσε πως «το ότι στηρίξαμε στις προηγούμενες εκλογές, είναι δεδομένο» συμπληρώνοντας, όμως, πως αυτό δεν σημαίνει ότι το κόμμα θα διαχειριστεί έτσι την κατάσταση και στο μέλλον. Επισήμανε μάλιστα πως εφόσον επανεκλεγεί στη θέση της γραμματέως θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα λάβει από το κόμμα. «Μπορεί το κόμμα να αποφασίσει να μην στηρίξει κανέναν, μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη».
Το γεγονός ότι η κα Ποϊραζίδου, ένα πρόσωπο που στήριξε όσο λίγοι τον κ. Ζαμπούκη προεκλογικά, που ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος και που σήμερα είναι πρόεδρος στο Πολυκοινωνικό, με τις ευλογίες του Δημάρχου, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ΜΗΝ στηρίξει το ΚΙΝΑΛ τον εν ενεργεία Δήμαρχο, να μην ανανεώσει δηλαδή την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο που ανέδειξε στις προηγούμενες εκλογές ως το «εκλεκτό του» προκαλεί πολλά ερωτήματα και σίγουρα είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Επιπλέον, τα όσα ανέφερε περί οδηγιών από το κόμμα, δεν έχουν καμία σχέση με τη διαδικασία που είθισται να ακολουθείται, όπου η τοπική και νομαρχιακή οργάνωση συγκεντρώνουν και συζητούν υποψηφιότητες και στο τέλος εισηγούνται προς το κόμμα, το οποίο, στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, εγκρίνει τις εισηγήσεις των επιτροπών.

Διαβάστε ακόμη  Συνάντηση του «αναποτελεσματικού» κατά το Μαξίμου Κελέτση με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ

Το πραγματικό ερώτημα προς την κα Ποϊραζίδου είναι αν θα εισηγούνταν η ίδια, εφόσον επανεκλεγεί γραμματέας της νομαρχιακής, μία ακόμη υποψηφιότητα Ζαμπούκη για το δήμο Αλεξανδρούπολης, με στήριξη από το ΚΙΝΑΛ.
Πάντως, η δήλωσή της αυτή από κάποιους σχολιάστηκε ως επιβεβαίωση διαφόρων φημών για ένταση στις σχέσεις της με τον Δήμαρχο, ενώ κάποιοι άλλοι έσπευσαν να προβλέψουν στήριξη του ΚΙΝΑΛ σε άλλον υποψήφιο, από τον συγκεκριμένο χώρο, το όνομα του οποίου παίζει πολύ για τις επόμενες εκλογές. Ωστόσο, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο κ. Ζαμπούκης πέρσι τον Σεπτέμβριο, «… εγώ σήμερα είμαι εδώ, αύριο, μπορεί να μην είμαι. Εγώ μπορεί αύριο να θέλω να επιστρέψω στην επιστήμη μου, μπορεί μεθαύριο ο λαός να μου πει να πάω στο σπίτι μου».