Βόμβα: Αξιωματικός καταγγέλλει συγκάλυψη υπόθεσης ναρκωτικών μέλους της οικογένειας Θεοδωρικάκου

«Φωτιές» ανάβει αποκλειστικό δημοσίευμα του Documento. Κατάθεση ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. «καίει» τον πρώην αρχηγό Καραμαλάκη και εκθέτει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Σε μια ημέρα κατά την οποία η κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (από κοντά και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου) προχώρησαν σε προεκλογική κίνηση εντυπωσιασμού με αφορμή δημοσίευμα για επαφές στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. με νονούς της νύχτας, έρχεται ένα αποκλειστικό δημοσίευμα του Documento να βάλει φωτιά στην επικαιρότητα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη καταγγείλει στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων παρέμβαση του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλη Καραμαλάκη προκειμένου να «θαφτεί» υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να εμπλέκεται μέλος της οικογένειας του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Αυτή η εξαιρετικά σοβαρή αποκάλυψη, για την οποία δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία τοποθέτηση από τον κ. Θεοδωρικάκο, το υπουργείο ή την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να έχει συμβεί τον Νοέμβριο του 2021.

Ο ανώτατος αξιωματικός, σύμφωνα με το Documento, κατέθεσε τον Μάιο του 2022 στις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ., καταγγέλλοντας ότι ο πρώην αρχηγό παρενέβη με απειλητικό και πιεστικό τρόπο προκειμένου να μη σχηματιστεί δικογραφία, αλλά και να αφεθούν ελεύθερα τρία νεαρά άτομα που είχαν συλληφθεί με μικροποσότητα ναρκωτικών. Ο λόγος για τον οποίο κατέθεσε στις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. είναι, όπως υποστηρίζει, επειδή δέχεται, ακόμη, απειλές και εκφράζει φόβους ακόμη και για την ίδια του τη ζωή.

Διαβάστε ακόμη  Αυτό ήταν το σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα μέχρι το 2019 που «έβλεπε» 170χλμ

Αναφορικά με το περιστατικό, ο αξιωματικός σημειώνει ότι, στις 21 Νοεμβρίου 2021, έλαβε τηλεφώνημα από τον τότε αρχηγό Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι σε έλεγχο στο Μαρούσι εντοπίστηκαν τρεις νεαροί με 18 γραμμάρια ναρκωτικών ναρκωτικών ουσιών και τρεις τρίφτες. Ένας από αυτούς, μέλος της οικογένειας του Τάκη Θεοδωρικάκου, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς να «μιλήσουν με τον υπασπιστή του υπουργού».

Στη συνέχεια ο ανώτατος αξιωματικός καταγγέλλει ότι ο Μ. Καραμαλάκης απαίτησε να μην γίνει καμία προσαγωγή και να καταστραφεί η ποσότητα των ναρκωτικών.

«Κόψε το λαιμό σου και φώναξε τα παιδιά που εμπλέκονται στον έλεγχο και λύσε το θέμα τώρα γιατί δεν μπορεί να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος μέλους της οικογένειας του υπουργού» φέρεται να ανέφερε ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κατά την κατάθεση του αστυνομικού.

Στην κατάθεσή του, μάλιστα, αναφέρει ότι δέχθηκε απειλές περί αποχώρησής του από το Σώμα, ενώ προσθέτει ότι ο κ. Καραμαλάκης τον κάλεσε άλλες δύο φορές και συνέχισε να τον απειλεί. Οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: efsyn.gr