Βόμβα Παπανικολάου: VIP ΜΕΘ κλίνες στον Ευαγγελισμό υπό την Κοτανίδου (video)

Βόμβα στο Kontra24: Ο Πάνος Παπανικολάου καταγγέλλει ότι οι VIP ΜΕΘ βρίσκονται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» υπό την καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδο

Ο γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Πάνος Πανανικολάου, μιλώντας στο Kontra Channel και στην εκπομπή «Kontra24» με την Αναστασία Γιάμαλη και τον Σπύρο Σουρμελίδη, προχώρησε σε νέα καταγγελία για «VIP ΜΕΘ».

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Παπανικολάου γενικός γραμματέας Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και Διευθυντής Νευροχειρούργος στο Γενικό Νοσοκομείο κατήγγειλε ότι οι VIP ΜΕΘ βρίσκονται υπο την Αναστασία Κοτανίδου καθηγήτρια πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας στο ΕΚΠΑ και στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Οπως είπε ο κ. Παπανικολάου, μία εκ των VIP ΜΕΘ λειτουργεί στον «Ευαγγελισμό» και βρίσκεται υπό την εποπτεία της Κοτανίδου.

Διαβάστε ακόμη  Νέες καρέκλες και ξαπλώστρες φέρνει ο… Άγιος Βασίλης για τη δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης

Μιλώντας στην εκπομπή «Κontra24», ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ είπε: «Πανεπιστημιακή ΜΕΘ «Ευαγγελισμού» «Τι άλλο να πω. Δεν το ξέρουμε ότι η καθηγήτρια κα Κοτανίδου είναι σύμβουλος της κυβέρνησης για θέματα εντατική θεραπείας;»

«Αρα λέτε ότι αυτές οι ΜΕΘ βρίσκονται στον Ευαγελισμό;» τον ρώτησε η Αναστασία Γιάμαλη για να λάβει την απάντηση από τον κ. Παπανικολάου: 

«Ναι η μία είναι του Ευαγγελισμού»

Πηγή KontraNews