Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ «Βόμβα» Βρέντζου: «Καθεστώς παρανομίας με έδρα το Μαξίμου – Να αποχωρήσει ο...

«Βόμβα» Βρέντζου: «Καθεστώς παρανομίας με έδρα το Μαξίμου – Να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα»

Σε μια δήλωση «βόμβα» προχώρησε ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, καταγγέλλοντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος», το οποίο όπως είπε είναι λογικό «από τη στιγμή που στη κυβέρνηση για τρία ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε ένα καθεστώς παρανομίας, υποκλοπών με συνδέσμους και παρακλάδια σε όλο το οργανωμένο έγκλημα» Τέλος, επισήμανε ότι πρότασή του είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βρέντζου:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από καθεστώς παρανομίας και οργανωμένου εγκλήματος.

Ολα τα παραπάνω είναι βεβαίως λογικά απο τη στιγμη που στη κυβέρνηση για τρία ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε ένα καθεστώς παρανομίας, υποκλοπών με συνδέσμους και παρακλάδια σε όλο το οργανωμένο έγκλημα με έδρα το Μέγαρο Μαξίμου και πρωταγωνιστή τον Γρήγορη Δημητριαδη και την βρώμικη λαθραία ποινική παρέα του.

Η ανοχή μας σήμερα λαμβάνει τέλος. Η πρόταση μου είναι εδω και τώρα ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και παράλληλα θα προσφύγει στα Ελληνικά δικαστήρια όπου θα αναδείξει το μέγεθος της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Πηγή: tvxs.gr

Διαβάστε ακόμη  Κακοκαιρία Άριελ: Άστατος ο καιρός σε όλη την χώρα με βροχές και καταιγίδες