Καθυστερεί ακόμη η ολοκλήρωση του έργου της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης κάτω από τον Φάρο, από τους προσκόπους ως τον Άγιο Εύπλου. Λίγο τα εμπόδια του καιρού, πολύ περισσότερο τα εμπόδια του κορωνοϊού, το έργο έχει χτυπήσει πίσω και παρά το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, πολύς κόσμος προτιμά την περιοχή για τις καθημερινές του βόλτες.

Κι ενώ δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς ούτε τον καιρό, αλλά ούτε και τον ιό, για τις καθυστερήσεις που προκαλούν στην εργολαβία, εύλογη είναι η απορία αναγνωστών μας, οι οποίοι διερωτώνται για ποιον λόγο έχουν «απλωθεί» εδώ και αρκετό καιρό τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την ολοκλήρωση του έργου, όπως οι πλάκες που βλέπετε σε στοίβες στις φωτογραφίες, και δεν αποθηκεύτηκαν κάπου, ώστε να είναι προφυλαγμένες από τα καιρικά φαινόμενα και την πιθανότητα κλοπών. Δυστυχώς, δεν φαίνεται να υπάρχει ο απαιτούμενος σεβασμός στην περιουσία των δημοτών…

Διαβάστε ακόμη  «Επαρκή αιτιολόγηση» ζητά το Υπουργείο Υγείας για να δώσει άδεια για αποτελεσματικούς ψεκασμούς για τα κουνούπια!