Βουλευτές της ΝΔ για τα περιφερειακά ιατρεία: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Απαθείς παρακολουθούν την κατάρρευση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με τις ευλογίες της 4ης ΥΠΕ, του Υπουργείου Υγείας και φυσικά της κυβέρνησης οι βουλευτές Έβρου της Νέας Δημοκρατίας. Η απόφαση για λουκέτο δύο μηνών στα περιφερειακά ιατρεία, στα οποία εξυπηρετούνταν χιλιάδες Εβρίτες, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις που δεν φαίνεται να συγκινούν τους κυβερνητικούς βουλευτές, που αρκούνται σε τυπικότητες, διαπιστώσεις και μετακύληση ευθυνών

Για παράδειγμα ο βουλευτής Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε ως αναφορά στη Βουλή το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου που ζητά την άμεση απόσυρση της καταστροφικής απόφασης. Ούτε άλλα σχόλια, ούτε δηλώσεις, ούτε συναντήσεις με υπουργούς, ούτε παρεμβάσεις.

Από την άλλη, ο βουλευτής Σταύρος Κελέτσης, με αφορμή τα γενέθλιά του, σε ανάρτηση στο facebook, κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν, προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία και υπογράμμισε: «Παραπονιόμαστε ότι δεν πρέπει να αποδυναμωθούν τα Κέντρα Υγείας, όταν   ξέρουμε ότι αυτό θα γίνει αναγκαστικά όσο η πίεση στα νοσοκομεία λόγω covid ολοένα και μεγαλώνει».

Ολόκληρη η ανάρτηση Κελέτση:
«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Θεό που με αξίωσε να μπορώ και φέτος να γιορτάζω την ημέρα των γενεθλίων μου!  Όταν πέρυσι τέτοια μέρα βρισκόμουν απομονωμένος και ζούσα την αγωνία και το δράμα που περνούν οι ασθενείς με covid 19 αναρωτιόμουν αν θα τα καταφέρω… ΠΑΡΑΚΑΛΩ όλους όσοι έχετε ακόμη τις αμφιβολίες σας να εμβολιαστείτε. Πόσοι συνάνθρωποί μας – όπως τελευταία η εγκυμονούσα μητέρα – έφυγαν άδικα επειδή δεν εμβολιάστηκαν!  Η επιστήμη έχει κάνει άλματα και δεν χρειάζονται πλέον χρόνια για να εφευρεθεί ένα φάρμακο ή ένα εμβόλιο. Δισεκατομμύρια συνάνθρωποί μας το έχουν ήδη κάνει. Η χριστιανική  πίστη και η εκκλησία μας ευλογεί την επιστήμη  όταν εργάζεται για το ανθρώπινο καλό! Ο εμβολιασμός είναι πράξη ευθύνης απέναντι πρώτα στον εαυτό μας, τα παιδιά μας και την κοινωνία. Πρέπει να βοηθήσουμε να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία μας για να μπορούν να νοσηλευτούν ασθενείς με χρόνια και άλλα νοσήματα που το έχουν ανάγκη. Παραπονιόμαστε ότι δεν πρέπει να αποδυναμωθούν τα Κέντρα Υγείας, όταν   ξέρουμε ότι αυτό θα γίνει αναγκαστικά όσο η πίεση στα νοσοκομεία λόγω covid ολοένα και μεγαλώνει. Ας βοηθήσουμε λοιπόν με την προσωπική μας στάση να αντιμετωπίσουμε αυτή την μάστιγα του κορωνοϊού! Με ένα απλό τσιμπηματάκι!»

Διαβάστε ακόμη  7 μήνες μετά τις φωτιές, η απόφαση Κελέτση για ανασύσταση του Μελισσοκομικού Πάρκου Σουφλίου