Βουρδόλης: Όταν το αυτονόητο, γίνεται αφορμή για πανηγυρισμούς

Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει να συμβαίνουν πρωτόγνωρα πράγματα. Μέλη της δημοτικής αρχής να πανηγυρίζουν στα social mediaγια τα πιο απλά και αυτονόητα πράγματα: Από το βάψιμο των διαβάσεων και την τοποθέτηση νέων κάδων, μέχρι τον καθαρισμό μίας περιοχής και την αποκατάσταση ζημιών στο οδόστρωμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία ανάρτηση του Αντιδημάρχου Θόδωρου Βουρδόλη για την προμήθεια όχι μίας, αλλά δύο (!!!) καρεκλών για διαιτητές πετοσφαίρισης.

«Δεν κάνατε λίγη υπομονή…Τοοοσα χρόνια δεν είπατε τίποτα για εκείνη την καρέκλα. Άραγε πόσοι από εσάς ξέρατε ότι ήταν έτσι για πααααρα πολλά χρόνια? Βέβαια όπως πάντα….Δεν ρωτήσατε πιο μπροστά …Όχι ένα απλό καρεκλακι αλλά ολόκληρη σκάλα… .. Όχι μια αλλά δύο ολοκαίνουριες σκάλες διαιτητών πετοσφαιρισης για το κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Αλεξανδρούπολης είναι στην θέση τους. Φυσικά δεν μένουμε εδώ. Έχουμε και συνέχεια.. Σε λίγες ημέρες».

Διαβάστε ακόμη  Σαμοθράκη: Το μυστικό, πράσινο, παρθένο νησί της Ελλάδας με τις φυσικές πισίνες - Το νησί που αποθεώνει το CNN

Κύριε των Δυνάμεων, τόσο ύφος και έπαρση για δύο καρέκλες διαιτητών; Και αν πεις κάτι, θα σου απαντήσουν ότι αν ήταν τόσο αυτονόητο, γιατί δεν το έκαναν οι προηγούμενοι; Πολύ κακώς δεν το έκαναν οι προηγούμενοι, καλώς το κάνατε εσείς, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για πανηγύρια, ιδιαίτερα δε όταν χρειάστηκαν 3,5 χρόνια για να γίνει αυτή η καταπληκτική, κατά τα άλλα, προμήθεια…