Με την πρωτοβουλία και την ιδέα της πανελλήνιας ένωσης φωτοειδησεογράφων, φωτογράφων και εικονοληπτών επιικαίρων (Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε), βραβεύτηκαν, σε εκδήλωση του δήμου Ερμιονίδας, οι πολεμικοί ανταποκριτές, οι φωτορεπόρτερ, οι εικονολήπτες, οι δημοσιογράφοι και οι ηχολήπτες των πανελληνίων μέσων εθνικής εμβέλειας, ιδιωτικής και δημόσιας τηλεόρασης, που κάλυψαν και συνεχίζουν να καλύπτουν τον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον δήμο Ερμιονίδας και τον δήμαρχο της Ιωάννη Γεωργόπουλο, με αφορμή την έκθεση φωτογραφίας του βραβευμένου φωτορεπόρτερ και προέδρου της (Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε), κ Βασίλειου Κουτρουμάνου. Η έκθεση φωτογραφίας με θέμα « Η ειρηνική Μαριούπολη των Ελλήνων», έλαβε χώρα στα Μανδράκια στις 5 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00 μμ.

Διαβάστε ακόμη  Για μισαλλοδοξία και νέο θεσμικό ολίσθημα εγκαλεί τον Χαρ. Αθανασίου ο Ιλχάν Αχμέτ

Ανάμεσα στους βραβευθέντες εικονολήπτες από την (Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε) βρέθηκε και ένας Αλεξανδρουπολίτης εικονολήπτης, εργαζόμενος της δημόσιας τηλεόρασης ΕΡΤ, με πλούσιο βιογραφικό στην κάλυψη σημαντικών γεγονότων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο λόγος για τον εικονολήπτη της ΕΡΤ Φώτη Πάντο, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα, εργαζόμενος για την δημόσια τηλεόραση.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση της (Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε) σε συνεργασία με τον δήμο Ερμιόνης.