Βρετοπούλου για Ναϊτίδη: «Ο Ιούδας προδίδει πολλές φορές»

Ένα ιδιαιτέρως καυστικό σχόλιο έκανε η πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Όλγα Βρετοπούλου για τον διάδοχό της, τόσο επί θητείας Λαμπάκη, όσο και σήμερα, επί θητείας Ζαμπούκη, Γιάννη Ναϊτίδη.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Ναϊτίδης, που εκλέχθηκε για δεύτερη φορά στις εκλογές του 2019, με την παράταξη Λαμπάκη, διεγράφη λίγους μήνες αργότερα, με αφορμή τη θετική του ψήφο στην πρόταση της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη, για τον νέο κανονισμό των πεζοδρόμων. Ο κ. Ναϊτίδης παραμένει μέχρι σήμερα πρόεδρος της Κοινότητας και συνεργάζεται στενά με τη δημοτική αρχή για θέματα καθημερινότητας και διάφορων επεμβάσεων στην πόλη και τους οικισμούς.

Με χθεσινή της ανάρτηση στο facebook, η παράταξη του πρώην Δημάρχου, για ακόμη μία φορά, άσκησε έντονη κριτική στον κ. Ναϊτίδη.

«Όλοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειές μας να αναδείξουμε τον Πλατανότοπο Μαΐστρου επικεντρώνοντας εκεί μεγάλο μέρος της ενέργειας μας και πόρων. Η πρόσφατη φωτογράφιση εκεί στο παρκάκι στην 14η Μαΐου θεωρείται αναγνώριση και αποδοχή των πρακτικών που χρησιμοποιούσαμε εμείς και της πολιτικής μας. Την οποία με την πάροδο του χρόνου φαίνεται πως την υιοθετούν και την αναγνωρίζουν τελικά.

Διαβάστε ακόμη  Μία «ανάσα» πριν την τουριστική σεζόν: Ούτε Έβρος Pass, ούτε Δαδιά Pass…

Όμως μέσα σε αυτή την πάροδο υπάρχουν και ατυχείς στιγμές όπως η παρουσία σε κάθε φωτογραφία του κ. Ναϊτίδη που επιζητά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα εκμεταλλευόμενος κάθε φορά τις ισχύουσες πολιτικές συγκυρίες.

ΥΓ Αν ήταν δήμαρχος τώρα ο Βαγγέλης Λαμπάκης… ερώτηση: ο κύριος Ναϊτίδης θα πήγαινε όπου  κι η σκούφια του;».

Το ερώτημα αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από την πρώην πρόεδρο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, Όλγα Βρετοπούλου, η οποία επίσης τα «έσπασε» με την παράταξη Λαμπάκη τον Νοέμβρη του 2018. Σε σχόλιό της αναφέρει:

«Μ αρέσει που αναρωτιεστε εσείς που βγάλατε αυτόν τον ανώνυμο από το χωριό του και του δίνατε χορηγίες και μουσεία να διοργανώνει πάρτυ…ο Ιούδας προδίδει πολλές φορές κι ο διάδοχος σας τα ίδια θα πάθει…απλά δεν το έχει καταλάβει ακόμη……»