Ξαφνικός «έρωτας» Γκαρά με τους πρωταθλητές της λίστας Πέτσα 

Μπορεί  η τομεάρχης επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Έβρου Νατάσσα Γκαρά  στην Αθήνα να κατακεραυνώνει τα ΜΜΕ που βρίσκονται ψηλά στην λίστα Πέτσα και να τα κατηγορεί για φιλοκυβερνητική προπαγάνδα , στην ιδιαίτερη πατρίδα της όμως φαίνεται πως ένα από αυτά την εκτίμησε ξαφνικά ιδιαίτερα. Πρόκειται για ένα σάιτ που ουκ ολίγες φορές μάλιστα έχει επιτεθεί με σκληρούς και ανοίκειους χαρακτηρισμούς στον ΣΥΡΙΖΑ , κυρίως την περίοδο του Μαρτίου του 20 που εμφάνιζε τον ΣΥΡΙΖΑ και την ίδια την κ. Γκαρά ως υποστηρικτές της φιλοτουρκικής προπαγάνδας. Οι καιροί όμως αλλάζουν και ένας ξαφνικός «έρωτας» φαίνεται πως έχει προκύψει μεταξύ του του evros-news και της βουλευτού Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά. Από τα δημοσιεύματα «κατακραυγής», έχουμε περάσει στα ιδιαίτερα θερμά και υποστηρικτικά κείμενα, στα οποία, οι εκδηλώσεις «αγάπης» προς τη βουλευτή, συνοδεύονται από προσβλητικές αναφορές σε πολιτικούς της αντιπάλους.

Ας δούμε λίγο, κάποια ενδεικτικά δημοσιεύματα από το… τότε και το σήμερα:

29 Απριλίου 2018 – Δημοσίευμα με τίτλο : «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οι Έλληνες στρατιωτικοί σε τουρκική φυλακή, η βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ Ν.Γκαρά διασκεδάζει με τούρκικα τραγούδια»

30 Απριλίου 2018 – Δημοσίευμα στο οποίο αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Όπως θα διαπιστώσατε, έγινε κυριολεκτικά… χαμός με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο αναδημοσίευσαν δεκάδες σάιτ από όλη την Ελλάδα και χιλιάδες το διάβασαν, αλλά και παρακολούθησαν το αποκαλυπτικό βίντεο. Περίμενα λοιπόν την απάντηση και τη θέση της κ.Γκαρά, την οποία φυσικά ΑΜΕΣΑ θα δημοσίευα. Δεν μας έστειλε όμως τίποτα, όπως και δεν περιλαμβάνει το Evros-news.gr στους αποδέκτες των δελτίων τύπου τα οποία στέλνει. Ίσως επειδή της ακούμε κριτική και δεν είμαστε σαν κάποιους άλλους (παλιούς αλλά και… όψιμους “υμνητές” της), που την… λιβανίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επειδή όμως το Evros-news.gr το διαβάζουν χιλιάδες αναγνώστες και ανάμεσα τους είναι πολλοί ψηφοφόροι και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της ίδιας της βουλευτού Έβρου, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ να κάνουμε αντιγραφή της θέσης και άποψης της για το δημοσίευμα μας, από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook».

Το σάιτ επανέρχεται τον Νοέμβριο του 2021 με άρθρο με τίτλο : «ΠΑΡΑΝΟΜΑ εκπέμπει το οικογενειακό ραδιόφωνο “Μεθόριος”, της βουλευτού Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά;»

Και πάμε στα πιο πρόσφατα…

14 Μαΐου 2022: «Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: Διπλός στόχος Μαλτέζου – Εκλογή των 3 “εκλεκτών” του και μείωση δύναμης της Γκαρά» 

«… Τις τελευταίες ημέρες ο αποτυχών να εκλεγεί βουλευτής Έβρου το 2019 Μενέλαος Μαλτέζος, που δεν μπορεί ακόμα να…χωνέψει ότι δεν επανεκλέχθηκε στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος ξανά στην Εξελεγκτική Επιτροπή, τα… δίνει όλα κυριολεκτικά ώστε να εκλεγούν οι 3 “εκλεκτοί” του στην Κεντρική Επιτροπή. Ο άνθρωπος του Γραμματέας της Νομαρχιακής Σπύρος Δέδογλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Αργυρίου και η Ελίζα Καλέση που ήταν και αυτή υποψήφια βουλευτής το 2019 στον Έβρο. Ειδικά την τελευταία δεν είναι τυχαίο ότι την πρόβαλλαν δημοσιεύοντας άρθρα της τοπικά ΜΜΕ, που έχουν άριστες σχέσεις με τον κ.Μαλτεζο.

Ένα μάλιστα από αυτά, έκανε άγρια επίθεση πρόσφατα στην βουλευτή του κόμματος Νατάσα Γκάρα, επειδή… έκανε το λάθος να παραστεί-εκ του θεσμικού της ρόλου-στα εγκαίνια της ΜΕΑ και του Γηροκομείου που έκανε 3 Μαίου στην Αλεξανδρούπολη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλλον θα ήθελαν να αφήσει την Κυβέρνηση και τη Ν.Δ. να…παίζει μόνη της σε επίπεδο εντυπώσεων. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Μενέλαος Μαλτέζος από το 2019 και μετά έχει ξεκινήσει μια πολύ πιο έντονη προσπάθεια για να πάρει αυτός την μία βουλευτική έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, θέλει στις αυριανές εκλογές να πάρει μειωμένο αριθμό ψήφων η κ.Γκαρά για την Κεντρική Επιτροπή (ότι θα εκλεγεί θεωρείται βέβαιο) και να εκλεγούν φυσικά τα… πουλέν του Δέδογλου, Αργυρίου, Καλέση, αν και το πολιτικό και κομματικό τους “βάρος” είναι ελάχιστο. Για να δούμε τι θα γίνει αύριο».

17 Μαϊου 2022: «Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: Πρώτη η Γκαρά, νέα ήττα Μαλτέζου αφού δεν εκλέχθηκε ο “εκλεκτός” του Σ.Δέδογλου»

Γράφει το evros -news : «Η βουλευτής Νατάσα Γκαρά αναδείχθηκε πρώτη με 156 ψήφους στο νομό Έβρου και φυσικά εκλέχθηκε απ’ ευθείας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μαζί με τις συνολικές ψήφους που συγκέντρωσε σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές» και φυσικά δεν παραλείπει να κάνει επίθεση στον Μενέλαο Μαλτέζο κάνοντας λόγο για νέα ήττα του αποτυχόντα υποψήφιου βουλευτή. Μάλιστα, αναφέρει πως «Πρώτος στόχος του στις χθεσινές διαδικασίες ήταν να μην είναι πρώτη στο νομό η βουλευτής κ.Γκαρά, ώστε να την… κοντύνει ενόψει των επόμενων βουλευτικών εκλογών και να την “αρπάξει” την βουλευτική έδρα. Γι’ αυτό τον σκοπό άλλωστε όλοι γνωρίζουν στον Έβρο ότι… τα δίνει όλα. Δεν τα κατάφερε αφού αναπληρώτρια Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής του νομού εκλέχθηκε απ’ ευθείας, χωρίς την γυναικεία ποσόστωση δηλαδή».

Περίεργα πράγματα…