Δικάστηκε ο γνωστός πλέον άντρας για την ασέλγεια σε βάρους ανηλίκου

Η υπόθεση ασέλγειας σε βάρους ανήλικου αγοριού στην Αλεξανδρούπολη από τον σύντροφο της μητέρας, είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας το 2016. Μια υπόθεση που είχε πολλές εξελίξεις καθώς λίγο καιρό αργότερα η μητέρα γέννησε ένα ακόμα παιδί με πατέρα τον σύντροφο που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια εις βάρος του πρώτου της παιδιού (από άλλο πατέρα).

Μετά από πολλές συλλήψεις και δικαστικές διαδικασίες ο σύντροφος της είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μη πλησιάζει το παιδί, όρο που είχε παραβιάσει και στο παρελθόν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του alexpoli.gr ο άνδρας εθεάθη πριν καιρό σε εξωτερικό χώρο στην Αλεξανδρούπολη μαζί με το ανήλικο αγόρι, από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας όχι για πρώτη φορά. Ο αστυνομικός αναγνώρισε τον δράστη και στην προσπάθεια του να τον ελέγξει, ο δράστης του επιτέθηκε και διέφυγε. Αργότερα μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας, συνελήφθη και προφυλακίστηκε. Την περασμένη εβδομάδα έχει η δίκη. Αυτή τη φορά μαζί του συγκατηγορούμενη βρέθηκε και η μητέρα η οποία όμως αφέθηκε ελεύθερη. Ο δράστης καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλακή χωρίς αναστολή ενώ ήδη βρίσκονταν προφυλακισμένος.

Για τον δράστη υπήρχαν και άλλες καταγγελίες ενώ οι αρχές τότε είχαν εξετάσει και τα προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία είχε διάφορες περίεργες φωτογραφίες με παιδιά ενώ είχε και μεγάλο αριθμό ανήλικων αγοριών ως φίλους.

Διαβάστε ακόμη  Στο πρώτο Sprint Aquathlon στο Ηράκλειο της Κρήτης δυο Εβρίτες αθλητές

Αυτή τη φορά σύμφωνα με πληροφορίες, στο δικαστήριο υποστήριξε ότι επιτέθηκε στον αστυνομικό γιατί νόμιζε ότι εφόσον ήταν εκτός υπηρεσίας δεν είχε δικαίωμα να τον ελέγξει ενώ είπε ότι πλησίασε το παιδί γιατί ήθελε να το δει και το παιδί ήθελε να δει αυτόν.

Το ιστορικό της υπόθεσης όπως το είχε καταγράψει το alexpoli.gr που πρώτο είχε αποκαλύψει και τότε το θέμα

 

Αποκλειστικό: Υπόθεση παιδεραστίας διερευνούν οι αρχές στην Αλεξανδρούπολη

Δεν βρέθηκαν σημάδια σωματικής κακοποίησης του παιδιού, παραμένει η κατηγορία για ασέλγεια

Ελεύθερος ο κρατούμενος για την ασέλγεια, με απαγόρευση να πλησιάζει το παιδί

Υπόθεση ασέλγειας: Τι κατέθεσε ο ανήλικος, τι υποστηρίζουν οι συγγενείς του φερόμενου ως δράστη

Επιτέθηκε σε αστυνομικό ο φερόμενος ως δράστης για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη ξανά ο ύποπτος για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκου

Νέα υπόθεση με υποσιτισμένο μωρό από τον πατέρα που κατηγορήθηκε πέρσι για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου