Το Διδυμότειχο επισκέπτεται αύριο ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για την στέγαση της σχολής Ψυχολογίας στην πόλη μετά τις αντιδράσεις που σημειώνονται μέσω επιστολών τόσο από τους Συλλόγους Γονέων και Διδασκόντων των  σχολείων, αλλά και της συγκλήτου του ΔΠΘ και του  Δήμου Διδυμοτείχου για το θέμα.

Εντωμεταξύ την πρόθεση του να προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε να προσβάλει κάθε αυθαίρετη απόφαση αναφορικά με την στέγαση της σχολής Ψυχολογίας του ΔΠΘ σε αυτό, εκφράζει με χθεσινή ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού σχολείου Διδυμοτείχου,.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν χθες,  αναφέρουν ότι πραγματοποίησαν συναντήσεις με τους αρχηγούς και τα μέλη των παρατάξεων του Δημοτικού συμβουλίου ώστε να αποκρυσταλλώσουν τις θέσεις τους.

Διαβάστε ακόμη  Πυρ ομαδόν Σαμαρά κατά Μητσοτάκη: «Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι Ποτάμι»!

Ο  γονείς του 3ου Δημοτικού εμμένουν στην ομόφωνη απόφαση των γονέων να μην δεχθούν την λειτουργία της σχολής στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα κάτι που αποτελεί πρόταση της δημοτικής αρχής.

Τέλος ζητούν από τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου μια πιο προσεκτική και ευσυνείδητη τελική απόφαση, διαφυλάττοντας μέσα από την συνεργασία και όχι τον διχασμό την βελτίωση του επιπέδου ζωής, «ενάντια στον ηθικό πανικό που έχει καταφέρει να δημιουργήσει η δημοτική αρχή» τονίζουν χαρακτηριστικά.

Ερτ