Ξάνθη: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις για τη 14χρονη – Το «έσκασε» με 21χρονο;

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 14χρονης Ραφαηλίας από την Ξάνθη, η οποία έφυγε από το σπίτι της από τις 24/8 και αν και επικοινώνησε με τους γονείς της και είπε πως είναι καλά, δεν έδωσε κανένα στοιχείο σχετικά με τοπού βρίσκεται και με ποιον/ποιους… 

«Το κορίτσι έχει απαχθεί», δήλωσε η Μαρίνα Παυλίδου,δικηγόρος της οικογένειας, ενώ ο θείος της νεαρής κοπέλας αναφερόμενος στην περίεργη υπόθεση τόνισε: «Από τις 24 Αυγούστου, ζήτησε χρήματα από τη γιαγιά της να πάει να φάει κάτι. Η γιαγιά της, της είπε πάμε μαζί, η μικρή της είπε, “κατεβαίνω κι έλα” και μέχρι να κατέβει η γιαγιά η Ραφαηλία είχε γίνει… καπνός».

«Γνωρίζουμε ότι είχε μία σχέση και είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό. Εκεί επικεντρωνόμαστε. Μέχρι και την περασμένη Τετάρτη είχαμε μια επικοινωνία και μας είπε στο τηλέφωνο πως είναι καλά, αλλά όχι πού βρίσκεται. Ο φίλος της είναι 21 ετών. Οι Αρχές είναι ενήμερες από την πρώτη στιγμή» είπε η δικηγόρος μιλώντας στο Open TV.

Διαβάστε ακόμη  Καβάλα: Αμετανόητος ο 55χρονος που σκότωσε την 43χρονη Αΐντα - Έβαλε τα γέλια στο δικαστήριο

«Δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκεται εκτός στέγης. Δυστυχώς ο νόμος και στο άρθρο περί αρπαγής ανηλίκου και των γενετήσιων πράξεων σε ανήλικο, δεν θέτει το όριο ψηλά. Βάζει το όριο ως προς τον διαχωρισμό μεταξύ πλημμελήματος και κακουργήματος στα 14 έτη, που είναι πολύ μικρό. Δυσχεραίνει πολύ τις έρευνες, αλλά και τον τρόπο κάτω από τον οποίο θα αντιμετωπιστεί αυτός που την έχει (σ.σ.: ο 21χρονος)» αναφέρει η δικηγόρος, που εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο «δράστης» πήρε την κοπέλα, όχι για να κάνουν… παρέα. «Υπάρχει η έντονη υπόνοια και υποψία, ότι έχουν αναπτυχθεί σχέσεις, που προσβάλουν την γενετήσια αξιοπρέπεια. Τα όρια που έχει θέσει ο νόμος είναι πάρα πολύ χαμηλά» τόνισε η κα Παυλίδου.