Υπογραφές κατοίκων για την έλλειψη αναλώσιμων στο Πολυδύναμο Ιατρείο των Φερών

Απελπιστική χαρακτηρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στο Πολυδύναμο ιατρείο των Φερών 103 κάτοικοι οι οποίοι υπογράφουν το αίτημα για άμεση επίλυση των προβλημάτων και των ελλείψεων που παρατηρούνται στη δομή υγείας της περιοχής, που πριν λίγους μήνες, με απόφαση των αρμόδιων υπουργών, αναβαθμίστηκε σε πολυδύναμο από περιφερειακό ιατρείο.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο που επέδωσαν στον αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση, «στην πόλη μας λειτουργεί ένα καινούριο σύγχρονο Πολυδύναμο ιατρείο, η κατασκευή του οποίου μας είχε δημιουργήσει προσδοκίες για καλύτερη υγειονομική εξυπηρέτησή μας. Δυστυχώς όμως εδώ και αρκετό καιρό βιώνουμε μία απελπιστική κατάσταση, καθώς σε επίσκεψή μας στο Πολυδύναμο Ιατρείο Φερών δεν υπάρχουν αναλώσιμα όπως γάζες, σύριγγες, επιθέματα, κολλύρια κλπ., καθώς και είδη υγιεινής στα WC. Παρακαλούμε να κάνετε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να διορθωθεί η κατάσταση αυτή».

Διαβάστε ακόμη  Δήμος Αλεξανδρούπολης: 36.431 ευρώ για τα φετινά «Ελευθέρια»

Ο κ. Γκότσης από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα μεταβιβάσει το αίτημα προς την 4η ΥΠΕ, το υπουργείο υγείας και τους βουλευτές του νομού, προκειμένου να αναλάβουν πρωτοβουλίες για το θέμα.