Υπόθεση Κλειστού; Κλειστόν! Τα όνειρα του Μάρτη που στοίχησαν 140.000 ευρώ

Με δεικτικό τρόπο, σχολιάζει η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης Πόλη και Πολίτες, τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής του κ. Ζαμπούκη. Χειρισμούς που κοστίζουν χρήματα στον Δήμο, χρήματα που καλούνται να πληρώσουν οι δημότες του. Αυτή την φορά, αφορμή στάθηκε η υπόθεση του κλειστού και οι 140.000 ευρώ, που καλείται να πληρώσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στον εργολάβο του έργου, ως αποζημίωση.

Ακολουθεί το κείμενο της Δημοτικής Παράταξης – Πόλη και Πολίτες:

Μας έλεγε ο κ. Δέλκος στις 17 Φεβρουαρίου του 2023, σε δημόσια ραδιοφωνική του συνέντευξη, πως τον επόμενο μήνα, δηλαδή τον Μάρτιο θα μπουν οι μπουλντόζες για να ξεκινήσουν τις εργασίες για το νέο κλειστό!

Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα την στιγμή που δεν έχουν ακόμη τελειώσει οι προθεσμίες για υποβολή προσφορών;

Αυτό δείχνει τον βαθμό ασχετοσύνης της διοικούσας, που θυμίζουμε ότι βρέθηκε από τύχη στο τιμόνι του καραβιού. Αυτά συμβαίνουν με τα πειράματα!

Και αφού έριξαν τις ευθύνες σε όλους τους άλλους θέλοντας να το παίξουν θύματα για ακόμη μία φορά, σκεπάζοντας την απειρία τους, ήρθε η νέα απόφαση του Υπουργείου της προηγούμενης εβδομάδας και είναι ξεκάθαρη:

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη, κράτα γερά…Ο Stan έρχεται…αλλά χωρίς τη Lila!

ΦΤΑΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΤΙ:

Ποτέ δεν παραδώσατε τον χώρο στο εργολάβο για να ξεκινήσουν οι εργασίες!

Ποτέ δεν βγάλατε Οικοδομική Άδεια για το έργο!

Ποτέ δεν πληρώσατε την προκαταβολή όπως έπρεπε στον εργολάβο!

Ενώ υπήρχε χρόνος! ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

Πληρώστε τώρα 140.000 αποζημίωση στον εργολάβο από την τσέπη των δημοτών και αφήστε τις τσιγκουνιές.

Ε δεν γίνεται να τα σκορπάμε αλλού κι αλλού χιλιάρικα σε αρνιά, κατσίκια, περνά περνά η μέλισσα και εκεί που μας υποχρεώνει η νομοθεσία να σφυρίζουμε αδιάφορα!

Υπολογίστε και τα επιπλέον εκατομμύρια που προκύπτουν από τον καινούριο διαγωνισμό του κλειστού και θα πρέπει να πληρώσουμε από τις τσέπες μας λόγω της ολιγωρίας του Μεγάλου Απόντα…

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

Αλλά δεν βαριέσαι φιλαράκι…ο κοσμάκης να περνάει καλά, να βγαίνουμε καμιά φωτογραφία και θα περάσει ο καιρός!

Θα έρθει μετά ο λογαριασμός!